Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Az úszás minden izmot erősít?...

Az úszás minden izmot erősít? Melyik fajtát ússzam hogy széles vállam, és jó bicepszem legyen? Meg persze nagy tüdőm, jó kondim, melyiket ajánljátok? 16/F

Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 20:01
 1/8 anonim válasza:
pillangót
2009. nov. 19. 20:10
 2/8 A kérdező kommentje:
az pont alig megy :S
2009. nov. 19. 20:16
 3/8 anonim ***** válasza:
gyakorolj
2009. nov. 19. 20:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Úszás nem erősíti a bicepszet.
2009. nov. 22. 21:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha ezt mind szeretnéd egyszerűbb lenne elkezdened vízilabdázni:) Egyénként tényleg megmozgatja minden izmodat, a pillangó hasra és hátra nagyon megy, hasra, kézre inkább a mell, de gyors is jó mindenre szinte!
2009. dec. 29. 14:05
 6/8 Meera ***** válasza:
Hasra, hátra, vállra nagyon megy a pillangó, de csak akkor ér valamit szerintem, ha laza vagy, különben hiába erőlködsz, csak elfáradsz(bár lehet, h bejön).A mell inkább lábra, mellkasra.Gyors is karra.A nagy tüdőhöz próbálj víz alatt úszni minél többet, vagy kevesebb levegőt venni gyorson(pl.:5ös levegővel)
2010. jan. 14. 17:27
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
az úszás tényleg nem erősíti a bicepszet
2010. márc. 15. 08:45
 8/8 anonim válasza:
az úszás jó az alapra persze ha ésszel csinálja elég 4-éves kortol 10-12-éves korig asztán jöhet a favágás nekem az eggyik karom nagyobb mert fátvágtam meg hasítottam a régi vaskészítőknek is hatalmas karjuk volt az uszás jó tüdőre szívre a vállaid lesznek nagyok nem a bicepszed
2010. jún. 10. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!