Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » "Sportszerű úszás" Hogy megy,...

"Sportszerű úszás" Hogy megy, késő-e elkezdenem, megéri-e és jó-e az izmoknak / testnek?

Figyelt kérdés

Szóval a kérdésem az lenne hogy 15/F vagyok és 1 évet úsztam kb. 5 éve majd abba hagytam. Ott kb. semmit se tanultam az úszásról, mindent magamtól/szüleimtől/rokonoktól tanultak.

Már nagyon kezdem unni hogy mindenki sportol az ismerőseim közül de én nem ezért valamit én is szeretnék. A probléma mindig is az volt, hogy ügyetlen vagyok a labdajátékokban. A focihoz nagyon nem értek, a kosár megyeget, a kézilabda félig meddig, de nekem nem valók az ilyen sportok + a csapatos sportok se. Ezért gondoltam az úszásra. Tudnátok róla pár információt elmondani?

2013. okt. 24. 16:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Az úszás jó. Ha nem is versenyszerűen akarod csinálni, csak mint hobbi, sport, akkor is járhatsz minden nap. De szerintem még nem késő valami csapathoz sem beiratkozni, ahol új barátokra találsz, és úgy hangulatosabb és kedved is lesz menni minden nap. Amellett meg hogy egészséges, atlétikus testalkatot formál. Jó az, csináld!
2013. okt. 24. 16:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát versenyezni talán már késő, de öbölátúszásokon még lehetsz elöl :)

Soha nem késő elkezdeni, mindenképp megéri!

A legtöbb mozgás jó az izmoknak, és a testnek, de ne várd, hogy hip-hop izomkolosszus leszel...

2013. okt. 24. 18:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Persze nem gondoltam, hogy hip hop izomkolosszus leszek csak hogy azért egy félévi/évi úszás meglátszódjon valamennyire mert egyenlőre átlagos az alkatom de kicsit sportosabbnak szeretnék kinézni :) Köszönöm a válaszokat, még annyit hogy mikor éri meg elmenni érdeklődni/hova? A II. kerület környékén lenne legjobb nekem :)
2013. okt. 25. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!