Ponty horgászok, ti használtatok már horog akadòsság növelés érdekében zsugorcsövet?
a horog nem megy tönkre, a zsugorcsõ leszedhetõ
Amugy a vilàglegjobban akadò horgàt lehet vele reprodukàlni a hayabusa m1 et.
Használtam, és használok, mégpedig az M1-eshez.
Félelmetesen jól akad, jól tartja a halat.
Felesleges "úri huncutságnak" tartottam, amíg egy sporttárs nem tartott "bemutatót", a mutató ujján áthúzott horogelőkével, zsugorcsővel, és anélkül.(köszönöm Gecse Robi!!)
Ráadásul filléres holmi. Hőlégfúvó hiányában forró vízzel zsugorítom.
Még egy tapasztalat:
A Hayabusa M1 kiváló akadásának feltétele, hogy a kötésnél a bandázst, egészen a horog szárán lévő törésig tekerjük! Nekem a csomó nélküli kötés vált be, plusz a zsugorcső mint kötésvédő is funkcionál.
èn ugy hallottam hogy az m1 es horgot betiltottàk mert különleges formàja miatt szaggatta a halak szàjàt, ès ez miatt jött az zsugorcsöves technika az m1 es perlika lètrehozàsa èrdekèben
Èn carp zoom teflon ìves horgot hasznàlok , a horogszàr felèig kötök termèszetesen amit te is hasznàlsz a csomòmentes kötèst, majd rà a zsugorcsõ, majd beàllìtom a csõvel az akadàsi szöget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!