Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » 22 évesen úszni tanulni hogyan?

22 évesen úszni tanulni hogyan?

Figyelt kérdés

Kontaktlencsém volt 13 éves korom óta, így azóta strandoláson csak mellig érő vizben voltam, nehogy belemenjen a víz a szemembe. Úszni sem tanultam meg emiatt anélkül semmit nem láttam (-8 dioptria) 2 hónapja volt a szemműtétem és nagyon szeretnék megtanulni úszni. Már csúszdáztam is tegnap 10 év után először :) nagy élmény volt :)

Néztem oktatást, de 30 ezer ft és ami jobban zavar, hogy 10-re érnék esténként haza. Barátom próbált Balatonban segíteni, de rettegek a gondolattól is, hogy nem ér le a lábam és "nincs alattam semmi" Valaki segíteni, hogy álljak neki tanulgatni, vagy egyáltalán, hogyan kell fent maradni a vízen? Milyen eszközöket vegyek amik segítenek? olyan jó lenne a többiekkel együtt mélyebbre menni a vízben :)

2013. júl. 22. 13:29
 1/4 anonim ***** válasza:

1. Úszószemüveg.

2. Akár 70 évesen is meg lehet tanulni.

3. Döntsd el, hogy akarod-e, mennyire? Valamit be kell áldozni:

Pénzt v. időt v. gyávaságot, esetleg mindhármat, de utóbbit biztosan.

És nem is értem: 1m-es vízben meg lehet/kell tanulni úszni, attól meg hogy lehet félni? Barát is segít...

Mi kell még?

2013. júl. 23. 17:39
 2/4 A kérdező kommentje:

Persze tiszta sor..

Nem 1 m-es vízben félek, hanem ha tudnék úszni sem mernék mélyebbre menni, mert maga a gondolat, hogy alatt "nincs semmi"

2013. júl. 24. 13:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha megtanulsz úszni - remélem hamarosan -, nem fog érdekelni, hogy milyen mély, hisz csak a felső fél-egy méterben úszol, lebegsz - teljesen mindegy mennyi víz van még alattad. Sőt, ha úszom, remélem, hogy elég mély, nehogy beverjem a lábam valamibe.

Viszlát, jövőre a Balaton-átúszáson!

2013. júl. 24. 16:18
 4/4 A kérdező kommentje:
így legyen :)
2013. júl. 25. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!