Hogyan tudnám egyszerűen, de hatékonyan számolni az úszás közben megtett hosszokat?
Figyelt kérdés
Sajnos gyakran elfelejtem, hogy hol tartottam, főleg ha arra koncentrálok, hogy hogyan úszok, jó-e a technikám. Ilyenkor pedig összekeveredik, hogy a 26 vagy a 28. hossznál jár az ember, akármennyire próbálja memorizálni.
Nem akarok drága órát venni, gondoltam hátha van valami tippetek.
2013. júl. 15. 21:43
1/4 anonim válasza:
Mi nem hosszokban számolunk , hanem körökben. Sokkal könnyebb is így. Ha egy esetben mondjuk 400 métert úszol azt feloszthatod 2 részre azaz 200+200 méter :) Remélem tudtam segíteni , ha bármi problémád van írj privit :)
Üdv.:Egy verseny úszó
2/4 anonim válasza:
Egy versenyúszóval nem versenyezhetek. :)
De hadd írjak, hátha: én 100 méterekkel számolok.
50 méteresben két hossz, 33 méteresben 3 hossz, 25 méteresben 4 hosszig számolok el, és onnan hozzáadom a 100 métert.
3/4 A kérdező kommentje:
nem rossz. csak el ne felejtsem, hogy hányszáz méternél járok :)
2013. júl. 17. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!