Heti 2x 1km úszás mennyire tart edzésben?
Figyelt kérdés
Úgyértem elég ez mint sport? vagy mellette mást is kéne üznöm? vagy többet? 1km soknak számit?2009. okt. 16. 20:20
1/4 anonim válasza:
Szia!
Én 6 éve úszok hetene 6-7-8x is :)
Átalgosan 3-5 km között edzésenként,tehát azért 1km egyátalán nem sok.
Persze hobbi szinten azért az nem rossz :)Mellette még elmehetsz kondiba,én heti 3x megyek oda is :)
Így vállad is lesz ami izommal is párosul ˘˘Nekem bevált :)
2/4 anonim válasza:
jah, 1 km édeskevés. Persze el kell kezdeni valahol, de nem ez legyen a cél, hanem mondjuk 3,5 km, az már egy öbölátúszásnyi táv. És heti 3szor kell(ene) sportolni, persze heti 2 is sokkal jobb mint ha egyáltalán nem mennél :)
3/4 anonim válasza:
Ez 100%-ban attól füg hogy mik a céljaid? Valamenyire edzésben tarthat, és talán valamenyire még fejlődni is fogsz, ha nem arról van szó hogy eddig heti 5-ször edzettél valamit! De komoly fejlődés biztos nem lehet!
4/4 anonim válasza:
Mindig emelni kell a tavot,es jobb ha tobbfele gyakorlatot csinalsz,hogy telleg abban az 1 km ben is megmozgathasd minden izomcsoportodat,1 km teleg keves en is heti 4 5x edzem,2-3 h/edzes-3000-4500 m kb:)Folyamatosab noveld a tavot hiszen ha az izmaid fejlodnek,mindig tobb es tobb kel.Nagyon hatsos lehet ha igenybe veszel edzoi segitseget,a motivacio es az az edzes felepites amit o ki talal neked,az hasznodra fog valni meg ha heti 2 szer is uszol:)
Hajra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!