Minek horgásznak egyesek kis horoggal vékony zsinórral nagy halakra?
Figyelt kérdés
MOst jöttem a horgászversenyről, a haveromnak 4 nagy amúr leszakadt, nullázott. 17-es zsinór keszeghorog, match shimano bot. És csodálkozik hogy az 5kg-os amur elmegy!
Mitől van ez a match mánia ha folyton beszakad és elmennek róla a halak.
2013. jún. 9. 19:53
1/12 anonim válasza:
A kihívást keresik, bár ez versenyen elég könnyelműség. Feedernél is kis horog-vékony zsinórt használok mindig, 12es a legnagyobb horog, 20as zsinór max.
2/12 anonim válasza:
Simán ki lehetett volna vele venni, csak tapasztalat és gyakorlás kérdése.
3/12 A kérdező kommentje:
Utolsó! Hát ez az, ez az ember az egyesület egyik legjobb horgászának számít, gyakran napi 15 pontyot fog, csak mindig a versenyeket szúrja el!! Minek kell a finomszerelék? Nem volt annyaria sok kapása hogy megérje ez érzékenységére alapozni!
Én lementem 2 éve napijeggyel, 30 éves teleszkóp bottal, nagy horoggal 30-as zsinórral és szinte csak én fogtam pontyot, meg is lett mindegyik!
2013. jún. 10. 08:54
4/12 anonim válasza:
Akkor lehet szerencséd volt, mert ha óvatosan esznek, akkor nem fogtál volna semmit. Másrészt egy matchbottal 18-as damillal sokkal élvezetesebb, mint egy teleszkópossal 30-assal kicsörlőzni.
5/12 A kérdező kommentje:
Hja, a horgászboltba is mondták hogy már nem divat a teleszkópos bot! Akkor nem, ha van kocsid, nyaralód és elég jó állásod hogy egy hosszú hétvégén a 100E meg se kottyan...
2013. jún. 10. 19:54
6/12 anonim válasza:
Nem tudom miről beszélsz, nekem a 3 részes matchbotom tök jó, robogóval vígan megyek vele ide-oda, 2 vödör, merítőháló, 3m-es haltartó meg a többi cucc hátizsákban, csomagtartóban, ülés alatt kényelmesen elfér.
7/12 anonim válasza:
Egy 5-ös amurt illett volna kivenni.De, mentségére legyen mondva hogy legtöbbször a versenyeken szúrják el a horgászok,mert ugye ott fontos az idő.Gyorsan akarja kivenni a halat,és ez a vége.Én is beleszaladtam már.
8/12 A kérdező kommentje:
Meg az amur eszi a kukoricás horgot, elkezdi egy idő után nyelni a zsinórt, és ha leér a garatfogába akkor még a vastagot is elharapja.
2013. jún. 11. 19:00
9/12 Farkas Milán válasza:
Alapvető dolog, hogy egy versenykörülmények között finom szerkóval horgásznak. Minék finomabb a szerelék, annál több kapást lehet kicsikarni, ez bizonyított tény!
10/12 A kérdező kommentje:
Igen, ez a pofa is a finomszerkó megszállotja... de nincs annyira sok kapása...
2013. jún. 13. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!