Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mennyi idő kell ahhoz, hogy...

Summer4ever kérdése:

Mennyi idő kell ahhoz, hogy formás combjaim legyenek?

Figyelt kérdés
Járok minden héten reggelente (hétvégén szombaton mindig, vasárnap csak néha) úszni. 1 órás edzés, mindenféle úszásmód. Kb. 2 hete kezdtem.

2012. jún. 18. 13:58
 1/2 anonim ***** válasza:

0-99 év között valamennyi.

Ezzel két gond van csak:

1) Nem tudjuk, honnan indulsz.

2) Nem tudjuk, neked mi számít formásnak. Mert lehet, amit én gondolok annak, sokkal több időbe kerül, és azt nem is akarod. Vagy fordítva.

2012. jún. 18. 15:54
 2/2 Törpilla1996 válasza:
attól függ mik a terveid.ha felesleget szeretnél leadni esetleg menj futni:) attól erősödik is és adsz is le:) amúgy nekem 3 hónap alatt elég durván néztek ki de én eveztem:)egy héten napi 2 edzés hétfőtől pénteki szombat 1 ez nyári szünetben iskolaidőben heti 6. ez attól is függ milyen adottságaid vannak,milyen a felépítésed,az izmaid milyenek:) ha kíváncsi vagy még valamire írj nyugodtan privátba:)
2012. aug. 10. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!