Szerintetek hülye voltam hogy abbahagytam?
Figyelt kérdés
8 évig úsztam versenyszerüen,5 hónapja hagytam abba.Nem volt már eredményem,és igy nem volt kedvem járni edzésekre.Most viszont hiányzik,és úgy érzem hülye voltam hogy feladtam az álmaim..Szerintetek lenne értelme ujra kezdenem?2013. máj. 23. 19:20
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez a te döntésed. Értelme biztos van, még ha nem is leszel profi versenyző, még akkor is fittebb maradsz, egészségesebb, időtöltésnek is tökéletes. Én vagy újrakezdeném vagy keresnék egy másik sportot esetleg.
2/3 anonim válasza:
Figyelj. Szerintem kezdd újra. Hajts úgy , mint állat. Tűzz ki egy célt. Edzés közben amikor már nem bírod , akkor gondolj a célra és így még jobb lesz :) Tapasztalatból tudom. Mellesleg olyan jó egy csapatba tartozni. Bejárhatod az egész világot , ha ügyes leszel. Na most fel a fejjel és elmész edzésekre , és megmutatod , hogy te igen is megtudod csinálni.
3/3 anonim válasza:
szerintem is kezdd újra.az úszás a legjobb sport mert egyszerre dolgoznak az izmaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!