Elmerjek Így menni vízitúrára?
Figyelt kérdés
Ti elmennétek vízitúrára úgy,hogy sosem túráztatok még és nem is tudtok valami jól úszni? Ott elúszkálok, ahol leér a lábam,s egyszer úsztam egy 2,6-os medencébe, de apa jött mellettem, csak úgy mertem:)
A Dunán lenne, Esztergomtól lefelé Dunabogdányig talán, tehát a Dunakanyar.Mentőmellény lenne rajtam természetesen. A járművet nem tudom még, hárman mennénk max. Szeretnék menni nagyon,de félek is : S
2013. máj. 15. 12:40
1/2 anonim válasza:
Mentőmellényben semmi bajod nem lesz. Nyugodtan menj. Van jó úszó is a csapatban, ugye? Mert azért a mellényben elég magatehetetlen vagy (a fulladás nem fenyeget, de nehéz benne haladni), valakinek vissza kell cibálnia a hajóig.
2/2 A kérdező kommentje:
Hárman megyünk, rajtam kívül mindenki tud úszni:)
2013. máj. 16. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!