Nyolcas van a hátsőkerékbe, elmerjek indulni vele hosszab távra? (40km)
Figyelt kérdés
Igazából csak 20km.re mennék nem tekintem egyébként hosszú távnak, de ha mondjuk valami baja van a bicajnak nem kellemes 20km-ről hazatolni. Oda vissza a 40 km-et kibírná szerintetek? Egyébként mióta benne van a nyolcas összesen mentem vele már vagy 100km-et, de az itt volt helyben.2012. okt. 23. 10:06
1/8 /Anita_'94/ válasza:
Húzd ki belőle, pár perc az egész. Ahol a felni a legközelebb van a fékpofához, ott az ellenkező oldali 1-2 küllőn levő csavart kell óvatosan feszesebbre húzni. Tökéletes biztos nem lesz, de látványos javulást könnyen el tudsz érni. Ha fogóval csinálod, vigyázz a csavarra, mert deformálódhat. Aztán, ha időd engedi, vidd szervízbe, mert mégiscsak úgy lesz az igazi :)
2/8 anonim válasza:
Kibírni,kibírná csak sokat ront a teljesítményen ha felniféked van és egyfolytában üti a fékpofát a kerék vagy akár a vázba ér bele valahol.Emelkedőn jobban elfáradsz.
3/8 A kérdező kommentje:
nem ér a fékhez és nem is akarok belepiszkálni, mert még új nem akarom még jobban elrontani...
2012. okt. 23. 14:44
4/8 anonim válasza:
akkor meg fogod és elviszed egy centirozásra egy szervizbe vagy továbbra is így járkálsz vele. max idővel egyre nagyobb lesz a 8-as annyi baja lehet....
5/8 A kérdező kommentje:
el is fogom vinni, de anyukám megmondta(jogosan) mivel ő vette a bicajt, hogy az évbe nem fog rá költeni semmit így megvárom míg nekem lesz saját pénzem... szóval nagy tragédia nem lehet mármint olyan, hogy annyira elromlik, hogy haza kelljen tolni
2012. okt. 23. 19:54
6/8 anonim válasza:
Nekem már 1 éve van 8as a hátsó kerékben, a centirozas mar rég nem segít rajta...ettől függetlenül megyek, semmi bajom nem lesz, csak ráz egy kicsit gyors temponál...XD ki kéne cserélni...de baja nem lesz 20kmtől..
7/8 anonim válasza:
Nem lesz semmi gond! Egy centírozás pár száz forint!
Egyébbként ne röhögtes kérlek, 40 kilométer hosszú táv???
8/8 A kérdező kommentje:
Nem hosszú táv, csak azért írtam hosszú távnak, mert ha haza kéne tolnom 20km-ről akkor elég hosszú távnak gondolnám. Egyébként én is megyek napi szinten 30km-et majdnem
2012. okt. 25. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!