Szerintetek elmerjek indulni ilyen időben autóval?
Páromért kéne mennem autóval öt órára a munkahelyére, de nem tudom, hogy merjek-e elindulni egyáltalán.
Főleg, hogy van egy kislányunk, aki négy hónapos és őt nem hagyhatom itthon egyedül ugyebár, ráadásul nincsen kire bíznom. Hátrány maximum annyi, hogy a szülés óta kétszer vezettem. Persze, ez olyan, mint a biciklizés, de mégis balesetveszélyes, főleg ilyen időben. A kocsin van téli gumi, azzal nincsen gond. A párom munkahelye innen fél órára van. Ti elmernétek indulni a helyemben?
jöjjön hazavalahogy a párod ha nem bizol magadba a vezetéssel kapcsolaba utnak ne indulj.
ha mégis, Hólánc 2-3 takaro, tápszer, meleg viz, plcsi ilyenek legyenek nálad!!!!!
Nálunk esik a hó, de nem olyan durván, csak szálldogál. A szél egyáltalán nem fúj.
Felhívtam a barátnőmet, tőlünk lakik pár percre, nem messze a főúttól, ő azt mondta, hogy a főúton eltakarították a havat a hókotrók. A páromat még nem hívtam fel, de megtudakolom, hogy haza tud-e jönni valakivel, aki erre felé lakik. Ha nem... hát akkor nem. Akkor kitalálok valamit.
Mi elmentünk ma a szüleimhez és tőlük 10 házra akadtunk el egy hóátfújás miatt. :(
Én nem indulnák el a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!