Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26 hetes kismama vagyok,...

26 hetes kismama vagyok, holnap el kellene utazzunk 400 km re hivatalos ügyben. Elmerjek indulni?

Figyelt kérdés
Oda 400 és vissza is 400km.Arra nincs lehetőség hogy kivegyünk egy szobát,de fontos lenne elmenni.Tanácstalan vagyok!segítsetek dönteni!!
2009. aug. 23. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod, hogy hogyan érzed magad. Én 32 hetesen mentem 1200 kilométert kocsival. Ha jól vagy akkor nyugodtan menj.
2009. aug. 23. 15:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 26 hetesen nyugodtan elindulhatsz ha jól vagy,csak az a lényeg,hogy gyakran álljatok meg pihenni egyet és megmozgatni a lábaidat,sétálni egyet!

36 hetes

2009. aug. 23. 15:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Én szülés előtt egy héttel is utaztam még 400kmt, minden hónapban megjártuk az utat anyumékhoz.

Te tudod hogy érzed magad.

Amúgy szobát bárhol lehet kivenni útközben is.

2009. aug. 23. 16:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha jól vagy és minden oké, akkor nyugodtan elindulhatsz.

Ha lehet inkább ne te vezess, tegyél párnát a derekadhoz(tompítja a rázkódást) és pihenjetek gyakran meg. Ja és sok folyadékot igyál!

Jó utat!

2009. aug. 23. 17:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. lemaradt, hogy 30 hetesen utaztam egy huzamban több, mint 900 km-t probléma nélkül, pedig veszélyezetett vagyok.
2009. aug. 23. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!