Horgászatban hogyan lehet szponzort szerezni?
Például azt, hogy mit tettél le eddig, amiért szponzorálna és hogy mit tudsz cserébe nyújtani.
Én voltam már egy elismert gyártó szponzoráltja néhány éven keresztül. Az első évben mérsékeltebb volt a hozzáállás, amikor látták, hogy megéri, sokkal nagyobb lett a támogatás.
Ha a múltból nem tudsz valamit felmutatni, ne menj oda senkihez. Esetleg megdobnak öt kiló etetőanyaggal, hogy ne bántsanak meg. Rosszabb esetben kiröhögnek és ajtót mutatnak...
értem köszi a segítséget akkor idén sokat versenyzek!Akkor lehet esélyem!
Van facebookod mert ha igen lécci mond meg a neved hadd beszélgesek veled egy picit
Nem elég ,,csak" versenyeket nyerni, szép eredményeket elérn, azokat publikálni s tudni kell. A Haldo-sok folyamatosan hirdetnek teszthorgászt keresünk akciókat, próbáld ki magad és idővel szerezhetsz támogatokat. Pályamunkákkal megkeresheted a folyóiratokat is (magyar horgász, sporth, pontyv.stb)
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!