Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Szerintetek nem kell félnem?

Szerintetek nem kell félnem?

Figyelt kérdés
Balatonátúszást tervezek a nyárra, most először csinálnám. Jól és sokat tudok úszni, azzal nincs gond, de nagyon félek, hogy egy nagy hal (pl. lesőharcsa) lehúz a víz alá. Lehet, hogy viccesnek tűnik, de egy ismerősünk kutyája így pusztult el. Egy harcsa fészke fölé úszott, a hal meg lehúzta. Ettől rettegek azóta. Szakértők véleménye érdekelne.

2013. márc. 6. 11:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ettől nem kell tartanod:)

A kutya lényegesen kisebb, mint az ember, másrészt a halak kerülik az embert, harmadrészt ehhez egy irdatlan nagy harcsa kéne, hogy egy emberrel elbírjon. Én Magyarországon nem hallottam még ilyet, hogy emberre támadt volna harcsa. Olyat már láttam, hogy horogszabadításnál rákapott a kezére és végighúzta a bőrt a kezén, de az más.

Nem megalapozott a félelmed.

2013. márc. 6. 13:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
ne félj az előzőnek igaza van a halak félnek az embertől meg amúgy is több mint 10 ezer ember lesz ott a halak szerinetem a közelbe sem mernek menni.én is voltam már többször a balaton átúszáson és ilyen még nem történt meg amúgy sem hallottam még ilyet.szóval ne félj és sok szerencsét az átúszáshoz
2013. márc. 6. 17:26
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi mindkettőtöknek, ment a pacsi.

Na de mi van, ha lemaradok?

Ja és 15/F volnék,

2013. márc. 6. 17:31
 4/9 anonim ***** válasza:
hidd el nem fogsz lemaradni én 13 évesen voltam elöször a balaton átúszáson és voltak akik nálam sokkal lasabban úszatak :)
2013. márc. 6. 17:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Egy 15 éves fiút sem fog elkapni egy harcsa:)

Kerülik az embert, alapvetően rejtőzködő életmódot folytatnak és még ha lenne is olyan elvetemült 200 kgos böszme jószág, hogy emberre vadásszon, akkor is éjszaka teszi, nappal nem aktívak. Csak akkor lehet őket fogni nappal, ha pont az orra elé dobod a csalit.

2013. márc. 7. 07:22
 6/9 Frontosa ***** válasza:

Nagyobb az esélye, hogy 5-ször egymás után megnyered az 5-ös lottót, mint hogy egy Harcsa rádtámadjon. Soha, semmilyen igazolt eset nem történt még, hogy egy Harcsa emberre támadt volna.

Üdv,

2013. márc. 7. 09:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Mekkora távolságot kelll átúszni? Lehet használni uszonyt?
2013. márc. 7. 11:20
 8/9 anonim ***** válasza:

én úgy úsztam át 9 évesen (kötelezö volt, edzés helyett), hogy félek a halaktól :$ ezért mindig valakihez nagyon közel mentem, mert úgy jobban biztonságban érzem magam

azóta is (6 éve) ezt csinálom, és nem állítom, hogy ettöl, de még nem ért hozzám egy se :D

de szerintem ahogy attól se kell félned, hogy elfúj a szél (pedig erre is volt már példa :/), hidd el, hogy ettöl se kell :) sok sikert elöre is :)

2013. márc. 7. 15:22
 9/9 A kérdező kommentje:

Kösz tesók

nagy arcok vagytok

:)

2013. márc. 7. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!