Szerintetek nem kell félnem?
Ettől nem kell tartanod:)
A kutya lényegesen kisebb, mint az ember, másrészt a halak kerülik az embert, harmadrészt ehhez egy irdatlan nagy harcsa kéne, hogy egy emberrel elbírjon. Én Magyarországon nem hallottam még ilyet, hogy emberre támadt volna harcsa. Olyat már láttam, hogy horogszabadításnál rákapott a kezére és végighúzta a bőrt a kezén, de az más.
Nem megalapozott a félelmed.
Köszi mindkettőtöknek, ment a pacsi.
Na de mi van, ha lemaradok?
Ja és 15/F volnék,
Egy 15 éves fiút sem fog elkapni egy harcsa:)
Kerülik az embert, alapvetően rejtőzködő életmódot folytatnak és még ha lenne is olyan elvetemült 200 kgos böszme jószág, hogy emberre vadásszon, akkor is éjszaka teszi, nappal nem aktívak. Csak akkor lehet őket fogni nappal, ha pont az orra elé dobod a csalit.
Nagyobb az esélye, hogy 5-ször egymás után megnyered az 5-ös lottót, mint hogy egy Harcsa rádtámadjon. Soha, semmilyen igazolt eset nem történt még, hogy egy Harcsa emberre támadt volna.
Üdv,
én úgy úsztam át 9 évesen (kötelezö volt, edzés helyett), hogy félek a halaktól :$ ezért mindig valakihez nagyon közel mentem, mert úgy jobban biztonságban érzem magam
azóta is (6 éve) ezt csinálom, és nem állítom, hogy ettöl, de még nem ért hozzám egy se :D
de szerintem ahogy attól se kell félned, hogy elfúj a szél (pedig erre is volt már példa :/), hidd el, hogy ettöl se kell :) sok sikert elöre is :)
Kösz tesók
nagy arcok vagytok
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!