Félnem kell nyugtassatok meg létszi?
Figyelt kérdés
Ma lővőldizni voltam légpuskával és hát verebet akartam lelőni és a szomszédomnak egyik fekete vezetékét találtam el nem történt semmi szerintettek lehet valami baj?2011. aug. 25. 11:45
1/7 A kérdező kommentje:
ami a házba megy bele a villanyoszlopból.
2011. aug. 25. 11:45
2/7 anonim válasza:
az kicsit sz.ar, de ne foglalkozz vele.. azért, anyagi kárt okozhat ez még. de ezzel se foglalkozz.
inkább a testedet tanuld meg uralni, mielőtt bármi fegyverhez nyúlsz mert fegyverrel is gyenge, aki nem képes uralni saját magát!
3/7 anonim válasza:
Azért a szigetelés elég erős anyagból van és hát a vezeték maga se piskóta, max ha nem kap elég kakaót valami, akkor észreveszik
szerintem.
4/7 anonim válasza:
egyébként praktikus lenne, ha szólnál a szomszédodnak, hogy nézze meg, pont amit említettem károk megelőzése miatt.
5/7 anonim válasza:
de úgy mond meg a szomszédnak, hogy láttad valami idegen gyerek lövöldözött és azért szóltál, hogy ne legyen valami gond
6/7 anonim válasza:
Meg is érdemelnéd, ha valami bajod lenne belőle. Mi a f*sznak lődözöd a verebeket hülyegyerek?! Mit ártottak a verebek neked? Kinek képzeled magad, hogy csak egy ujj-mozdulattal ítélkezz egy másik élőlény élete felett?
7/7 anonim válasza:
Istern embernek teremtette. egyén ok kell még?
emberi szokás ítélkezni mások élete felett, akár egy ujjmozdulattal, akár egy lábmozdulattal, ez már csak így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!