Van olyan valami úgymond gél-t amelyet belel lehet nyomni a kerékpár gumijába és soha többé nem kell félnem a defekttől?
olyan ami mellett soha többé nem kell félned a defekttől nem létezik... csak olyan van, ami nyújt védelmet bizonyos szintig a defekt ellen... pl:
én ezt használom, ér is sokat, de pl egy patkázásos defekt ellen nem véd...
Amit írsz, olyan nincs, vegyél egy tömörgumis gyerekbiciglit.
Slime-t használok és elégedett vagyok vele. A tüskeszúrta lukakat betömíti, de nem ragasztó, vagyis a luk megmarad. Addig véd, amíg ki nem veszed és le nem ereszted a gumit, akkor lesz a kezedben egy tucatnyi lukon szivárgó lapos kígyó :)
A lényeg, hogy a tucatnyi tüske esetén régen mindig belsőt cserélhettél (erdős, királydinnyés terepen akár naponta többször is) most meg a folyadék simán eltömíti, sokszor észre se veszed, hogy még egy lukkal több.
Előtte nem nagyon mertem pl. erdőben tekerni, most ész nélkül megyek és tojok a tüskékre :)
Szia!
Ilyen csodaszer nincs, csak olyanok amiket már előttem is írtak. Én javaslom, hogy szerezz be a bringádra egy kevlar erősítésű külső gumiköpenyt. Nem olcsó (bár nem is vészesen drága, kb. 5.000 Ft darabja a Schwalbe Marathonnak pl.) de nekem behozta az árát. Nap mint nap úgy 15 km-t tekerek aszfalton és földúton egyaránt. Amíg sima külső volt a bringán havonta legalább 2x kellett a belsőt cserélni vagy foltozni. Amióta ilyet használok (3 hónapja) 1 defektem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!