Elektromos kapásjelző?
Figyelt kérdés
Vettem egy elektromos kapásjelzőt de nem vizálló.Körülbelül mennyire nem az?#elektromos kapásjelző #mennyire vizálló
2013. febr. 28. 13:35
1/5 anonim válasza:
Lényeg, hogy mondjuk ne dobd bele azért a vízbe(:
Viccen kívül valamennyire azért az, nekem sem vízállóak, mégis egy esős horgászaton bátran merem használni, eddig semmi baja nem lett, pedig egyszer egy éjszakán keresztül állt kint a szakadó esőben, reggel megszáradtak, és semmi bajuk nem lett.
Nem törvényszerű, hogy az összes ilyen jó, nekem Eurohold van, ami nem is egy felső kategória, mégis jól szuperál ilyen helyzetben.
2/5 Frontosa válasza:
Ezek általában jól tolerálják a rövid esőket, egy erősebb zápor, zivatar miatt viszont könnyen beázhatnak. Ha biztosra akarsz menni akkor inkább takard le, vagy húzz rá egy reklámszatyrot ha leszakad az ég.
Üdv,
3/5 A kérdező kommentje:
Okés köszönöm!
2013. febr. 28. 16:33
4/5 anonim válasza:
Itt rángatózok az ágyban 2 perce, hatalmas ez a megfogalmazás. :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!