Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Milyen nehéz megülni egy K1...

Milyen nehéz megülni egy K1 -est? Mennyi gyakorlás kell hozzá?

Figyelt kérdés
2013. febr. 27. 22:18
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Megülni?:DDDD

A hátára kell ugrani,és az orránál fogva rángatni,amíg meg nem adja magát.

Amúgy mivel akarod megölni?

Pisztollyal más eset mint kézzel..

2013. febr. 27. 22:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az attól is függ, van-e gyakorlatod és mennyire nyugodt a víz. Általában azért pár edzés alatt bele lehet szokni - de sok borulásra készülj. :)
2013. febr. 27. 22:41
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Egy K1-es kiüt mielőtt megülöd :D
2013. febr. 27. 23:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy pár hét amíg portyából át tudtam ülni k1 be, persze ez alatt fürödtem minden nap egy jópárat, amire megültem. :) Viszont amikor már megy, akkor iszonyat jó érzés hogy egy nagyon billegális hajót meg tudsz ülni :) főleg ha már az amcsi k1 megülése is megy, annál nincs instabilabb hajó. :) Nekem már megy :) De szerintem várd meg míg melegszik a víz, ne most kezd el gyakorolni :)
2013. febr. 28. 10:06
 5/10 anonim ***** válasza:
van egy olyan gyanúm hogy itt nem mindenki érti hogy kajakról van szó...
2013. febr. 28. 12:31
 6/10 A kérdező kommentje:
ja sokan minek jönnek a vizisport kategóriába ha azt se tudják miről van szó?:D Egyébként még nem megyünk le vízre, csak hamarosan. Egyébként az edző hány hónap/év után mondja hogy akkor most próbáljuk meg a k1 el portya vagy nagytestű helyett?
2013. febr. 28. 16:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Attól is függ hogy milyen edződ van, milyen egyesületben vagy. Sok egyesületben kevés a k1-es hajó, és az edző nem erőlteti hogy minél vékonyabb hajóba ülj, mert nincs. Így inkább portyába szerencsétlenkednek a srácok ami gáz mert simán ülhetnének vékonyabba. Ha szerencséd van és jó egyesületben vagy, akkor a te ügyességedet figyelembe véve ülhetsz át k1be. Ha ügyes vagy akkor akár 1 hónapon belül túrakajakból átülhetsz k1be.
2013. febr. 28. 18:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Szóval nem Suzuki Burgman K-1-re akarsz ülni?
2013. márc. 6. 12:54
 9/10 A kérdező kommentje:
hacsak nem lehet vele vizen menni:D
2013. márc. 6. 15:51
 10/10 anonim ***** válasza:
De lehet vízen is csak egy kis átalakítással...
2013. márc. 7. 04:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!