Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan edzem magamat, hogy...

Hogyan edzem magamat, hogy megnyerjem a fogadást?

Figyelt kérdés
Egyik nap tesómmal fogadtam,hogy ha év végén lefutom az iskola körüli 3 kört 10 perc alatt akkor vesz nekem egy tábla csokit.Ellenkező esetben nekem kell venni neki egy tábla csokit.A felmérés május közepén lesz és szeretnék rá gyakorolni a csoki miatt is meg azért,mert év elején 38 százalék lett úgy minden egybefoglalva és ezen is szeretnék javítani.Szerintetek mikor edzek,hogyan,és hol? Én arra gondoltam,hogy valamikor áprilisban és május elején egy kis bemelegítés aztán kb.annyi futás amennyi lesz. szerintetek jó lesz ez így?

2013. febr. 8. 16:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy áprilisban? MOST! Nosza, szaladj 3 kilométert a városban, és a végén sprint! Minden héten legalább egyszer, de az se baj, ha többször. Illene tudnunk, hogy mennyi az a 3 kör és mennyire vagy jelenleg edzett. Mert ha 3 km fölött van, akkor 10 perc édeskevés lesz egy fotelbajnoknak! És mi lett 38%? Munkanélküliség? Infláció? Azért ossz meg több infót, köszi. :)
2013. febr. 8. 16:37
 2/10 anonim ***** válasza:
42%

Elkezdhetsz mától futni, 10 perceket. 10 perc intenzív futásra készülj, több futás fölösleges is, inkább káros hosszú időn át gyakorolva.

Minden 2. nap fuss 10 percet minél intenzívebben. Így kényelmesen fel fogsz tudni készülni.

2013. febr. 8. 16:38
 3/10 A kérdező kommentje:
kb. km és én év elején 13perc 43 mp alatt futottam le. d am nincs ahhoz hideg? :/
2013. febr. 8. 16:39
 4/10 A kérdező kommentje:
ja és az év eleji felmérés lett 38 százalékos(felülés,fekvőtámasz stb.)
2013. febr. 8. 16:40
 5/10 anonim ***** válasza:
42%

10 perc futáshoz? Nem, nincs hideg.

Ha eszel c és d vitamint (előbbiből 1-2 grammot, utóbbiból 5000-10 000 NE-t naponta) akkor esélyed sincs megbetegedni 10 perc futástól.

2013. febr. 8. 16:42
 6/10 A kérdező kommentje:
hát jó...de majd csak jövő héten kezdem,mert éppen betgbe vagyok és a tesómmal unatkoztunk a váróba(orvosi)ezért fogadtunk xd :D
2013. febr. 8. 16:43
 7/10 anonim ***** válasza:
42%
A vitaminszedés a kérdésedtől független, általános egészségügyi jó tanács volt.
2013. febr. 8. 17:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem baj,legalabb ennyivel is okosabb lettem :-) de anyu nem engedi a futást ugyhogy amikor kedden a suliban maradok 50 percet tanc elott kozben is tudok gyakorolni a suli körül a barátaim meg mérik az időt :-)
2013. febr. 8. 23:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Na látod, így kell csinálni! De a leizzadásra tényleg figyelj, csak okosan. Megy ez neked!
2013. febr. 8. 23:26
 10/10 A kérdező kommentje:
:-) köszi a válaszokat,ment a zöld kezecske mindenhová! Ui.: oké,figyelni fogok :-)
2013. febr. 9. 02:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!