Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tippmix! Nem nagyon értem ezt...

Tippmix! Nem nagyon értem ezt a kombinált fogadást?

Figyelt kérdés

Szerintem hülyeség lesz,de én így értelmezem:

Tegyük fel(ebbe ne kössetek bele)megrakom az:

MU-Fradit

Chelsea-Debrecen

Arsenal-Videoton

és Barcelona-RealMadrid

ezeket a meccseket 3/4es komboba rakom meg 200 ftal(tehát800at kell fizetnem?) a Barca-Real meccset elbukom de a többi bejön akkor még nyerhetek pénzt,ugye?

És ha mind a 4 bejön akkor?

(ha nagy hülyeséget írtam légyszi magyarázzátok el)

2010. szept. 29. 20:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti mint ha külön adnál fel 3asként tippmixet.tehát ha egyet elbuksz,akkor is nyersz,mint ha egy 3as fogadást adtál volna fel.Ha mind bejön,akkor olyan mint ha az összes szelvénnyel nyernél.
2010. szept. 29. 20:37
 2/3 A kérdező kommentje:
És ha 3 bejön akkor (ha 200 a tétem) a 3 meccsnek a szorzóit összeszorzom plusz a 800at?
2010. szept. 29. 20:49
 3/3 anonim ***** válasza:

"És ha 3 bejön akkor (ha 200 a tétem) a 3 meccsnek a szorzóit összeszorzom plusz a 800at?"

Ebben az esetben a 3 bejött esemény szorzóit szorzod meg az alaptéttel(jelen esetben 200Ft-tal)

Csak példaként, maradva a "meccseidnél" :D :

MU-Fradi H 1,30

Chelsea-Debrecen H 1,60

Arsenal-Videoton H 1,40

Barca-Real (elmegy)

E 3 meccs eredő oddsa 2,912

És ezt szorzod be a 200-as alaptéttel, vagyis 2,912x200=580Ft-ot nyersz ha jön.

2010. szept. 29. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!