Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Az iskolánkba van úszás...

Az iskolánkba van úszás tantárgy. De én nem szeretem, el tudnám valahogy érni, hogy felmentsenek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Félre ne értsetek, én nem sportolni nem szeretek, tudom hogy kell a mozgás járok is hetente többször röplabdázni. Meghát van tesi is, szval szerintem azért mozgok valamicskét... De az úszást nem szeretem! Egyszerűen nem bírom, utána is alig kapok levegőt, és ha megkérem a tanárt, h hadd üljek ki pihenni egy kicsit nem engedi. Nagyon szigorú. A víz mély, én pedig nem tudok olyan jól úszni. :S Ráadásul, itt még esélyem sincs arra, h megtanuljak, 2 hetente van óra belőle. Nem arról van szó, h utálom ezt a sportágat, nyáron szívesen járok tanárhoz is meg ilyenek. De szentem két hetente egy óra nekem (mivel alig tudok úszni), felesleges, ugyanis észrevettem, h az óra végére úgyahogy belejövök, de következő órára megint nem megy. Nagyon nem szeretem, van valamilyen módszer arra, h elérhessem azt hogy felmentenek?
2009. szept. 10. 15:00
 1/10 anonim ***** válasza:
20%
Én a helyedben örülnék, hogy gyakorolhatok valamit amit nem tudok. (Elég ciki, ha valaki nem tud rendesen úszni, nem gondolod?)
2009. szept. 10. 15:05
 2/10 anonim válasza:
100%

NEkem egyetemen van uszas, en is tok foloslegesnek tartom, mivel 5 jelenes kotelezo, es az edeskeves, hogy megtanuljak, megfulladni meg nem akarok...es a furdoruhat is utalom:D szoval en kertem inkabb az atletikat...

szerintem erdeklodd meg lehete mast sportolni, az osztalybol ha mindenki erre jar nemhiszem mert megkell legyen a letszam, hanem nem inditanak orat.

sok sikert, kitartas!

2009. szept. 10. 15:05
 3/10 A kérdező kommentje:
De, ürölök is neki. Járok is úszni, júniustól... De nem iskolai, külön van, és hetente 2-szer, aztán majd egyre többször. Már egész jól megy. De a tanár miatt nem szeretem a sulis úszás órákat...
2009. szept. 10. 15:09
 4/10 anonim válasza:
100%

masodik vagyok, en nemtudok rendesen uszni, de teljeserteku eletet tudok elni annelkul is, es emiatt meg senki nem nezett le vagy nem utalt ki, szoval kinek a pap, kinek a papne...

amiert te tudsz valamit amit a masik nem miert kell leneznim ezt sosem ertettem, ez valahogy a magyarok "nagyon szep" tulajdonsaga: lenezni valakit valamiert...fajdalom

2009. szept. 10. 15:09
 5/10 A kérdező kommentje:
2. válaszoló köszönöm szépen! Szentem is fölösleges ez a két hetente egy óra, csak jobban kifáradok, utána meg lenne röpi, de addigra már hulla vagyok! Arról meg nem is beszélve, hogy 15 percünk van visszaöltözni, mert jön a busz. a 15 öltözésre nem is kevés, de hátközépig érő hajam van, amit nem tudok annyi idő alatt rendesen megszárítani + ugye öltözés, cucc összepakolása stb. És nem csak én, mások is utálják ezek miatt, olyanok is, akik jól tudnak úszni.
2009. szept. 10. 15:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Húúú... az az öt tényleg fölösleges! Egyépként (1.-nek mondom), nem tudok rendesen úszni, na és? De tanulok, és remélem, hogy menni fog. De a többi tantárgyból meg mind kitűnő vagyok! Valakinek ez nem megy, valakinek az...
2009. szept. 10. 15:16
 7/10 anonim ***** válasza:
52%

ússzál csak, jót tesz

persze az iskolait én is rühellem, sok lámát folyton kerülgetni, és a sulissal nem is mész semmire

2009. szept. 16. 23:07
 8/10 anonim válasza:
Ha az ember jó helyen keresgél, lehet orvossal párezerért igazolást íratni. Végleges felmentést is el lehet intézni fű alatt. Csak ugye röpizni meg mész, így enyhén kilógna a lóláb, hogy mi a helyzet...
2010. márc. 31. 23:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Igaza van az előttem kommentelőnek, de nekem is volt olyan ideiglenes betegségem, sebem, amivel úszni tilos volt, de bármilyen más sportot lehetett vele űzni. Intézel egy dokit, körzeti orvost vagy bármilyen kórházi dokit, akárkit, aki már képben lesz és ki fog találni olyan betegséget vagy valamit, amivel medencébe nem szabad menni, de bármi mást már sportolhatsz vele. Én pécsi vagyok, ha a közelbe vagy, talán segíthetek is! :D

Egyébként nálam az verte ki a biztosítékot, hogy nem enged pihenni. Őszintén szólva, hány éves vagy és melyik suliba jársz??? Mert ezt nálam is próbálták eljátszani még úgy 9 éves koromban. Szóltam hogy nem bírom, pihenni szeretnék egy pár percet mert kész vagyok, mondták hogy NEM! Lenyomtam a következő kört és éreztem, hogy ennyi. Ismét szóltam, hogy bocsi, de nekem nem megy már, leszartak. Aztán egyszer feladtam, szó nélkül fogtam magam, ki a medencéből és bejelentettem, hogy itt van vége a mai oktatásomnak, én rottyon vagyok, szóltam hogy hadd pihizzek egy fél percet, de le se szartak. Mondta, hogy bevisz az igazgatóhoz, hogy nem csinálom a feladatot. Mondom OK, menjünk, és megindultam egy szál fürdőgatyában 9 évesen az igazgatóhoz, aztán szólt, hogy menjek vissza, azt csinálok amit akarok, de ne menjek fel! Az az elefánt nő még 2x tanított minket, addig ha semmit se csináltam, akkor se szólt meg, aztán kaptunk egy normális nőt. Szerintem, ha tényleg nagyon oda vagy és úgy érzed, hogy meghalnál már, akkor egyszerűen fogd magad és mássz ki a vízből! Ha ezért beírnak, akkor az őseidnek úgyis alá kell írniuk, de gondolom nem olyan mamlaszok, hogy ezt szó nélkül hagyják, és tuti balhét csinálnának belőle. Márpedig ha gyerekem lenne, és azért írnának be neki, mert elfáradt, szeretett volna pihenni, de nem hagyták és emiatt abbahagyta volna a gyakorlatokat és emiatt kapott volna beírást, akkor tuti hogy disznóvágást tartottam volna és aki beírt a gyerek ellenőrzőjébe, az lett volna a malac!!!

2010. jún. 4. 22:01
 10/10 anonim válasza:
A hugommal nagyon buta volt az úszás oktató. Mármint brutálisak voltak a módszerei. A tesóm egy életre megutálta a vizet. Egy idő után arra a szintre jutott el, hogy megkarmolta/megharapta az oktatót, hogy engedje el. Persze nem tartom helyesnek, amit tett, de lehet, hogy a helyében én is így teszek. Na aztán az oktató azt mondta, hogy soha többé ne lássa a húgom a vízben. De ha nem ment be, akkor igazolatlant kapott. Szerencsére a háziorvosunk nagyon jófej volt, és mikor ezt elmeséltük neki, akkor adott a tesómnak felmentést, és nem kellett többé bejárnia.
2010. júl. 28. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!