Az iskolánkba van úszás tantárgy. De én nem szeretem, el tudnám valahogy érni, hogy felmentsenek? (bővebben lent)
NEkem egyetemen van uszas, en is tok foloslegesnek tartom, mivel 5 jelenes kotelezo, es az edeskeves, hogy megtanuljak, megfulladni meg nem akarok...es a furdoruhat is utalom:D szoval en kertem inkabb az atletikat...
szerintem erdeklodd meg lehete mast sportolni, az osztalybol ha mindenki erre jar nemhiszem mert megkell legyen a letszam, hanem nem inditanak orat.
sok sikert, kitartas!
masodik vagyok, en nemtudok rendesen uszni, de teljeserteku eletet tudok elni annelkul is, es emiatt meg senki nem nezett le vagy nem utalt ki, szoval kinek a pap, kinek a papne...
amiert te tudsz valamit amit a masik nem miert kell leneznim ezt sosem ertettem, ez valahogy a magyarok "nagyon szep" tulajdonsaga: lenezni valakit valamiert...fajdalom
ússzál csak, jót tesz
persze az iskolait én is rühellem, sok lámát folyton kerülgetni, és a sulissal nem is mész semmire
Igaza van az előttem kommentelőnek, de nekem is volt olyan ideiglenes betegségem, sebem, amivel úszni tilos volt, de bármilyen más sportot lehetett vele űzni. Intézel egy dokit, körzeti orvost vagy bármilyen kórházi dokit, akárkit, aki már képben lesz és ki fog találni olyan betegséget vagy valamit, amivel medencébe nem szabad menni, de bármi mást már sportolhatsz vele. Én pécsi vagyok, ha a közelbe vagy, talán segíthetek is! :D
Egyébként nálam az verte ki a biztosítékot, hogy nem enged pihenni. Őszintén szólva, hány éves vagy és melyik suliba jársz??? Mert ezt nálam is próbálták eljátszani még úgy 9 éves koromban. Szóltam hogy nem bírom, pihenni szeretnék egy pár percet mert kész vagyok, mondták hogy NEM! Lenyomtam a következő kört és éreztem, hogy ennyi. Ismét szóltam, hogy bocsi, de nekem nem megy már, leszartak. Aztán egyszer feladtam, szó nélkül fogtam magam, ki a medencéből és bejelentettem, hogy itt van vége a mai oktatásomnak, én rottyon vagyok, szóltam hogy hadd pihizzek egy fél percet, de le se szartak. Mondta, hogy bevisz az igazgatóhoz, hogy nem csinálom a feladatot. Mondom OK, menjünk, és megindultam egy szál fürdőgatyában 9 évesen az igazgatóhoz, aztán szólt, hogy menjek vissza, azt csinálok amit akarok, de ne menjek fel! Az az elefánt nő még 2x tanított minket, addig ha semmit se csináltam, akkor se szólt meg, aztán kaptunk egy normális nőt. Szerintem, ha tényleg nagyon oda vagy és úgy érzed, hogy meghalnál már, akkor egyszerűen fogd magad és mássz ki a vízből! Ha ezért beírnak, akkor az őseidnek úgyis alá kell írniuk, de gondolom nem olyan mamlaszok, hogy ezt szó nélkül hagyják, és tuti balhét csinálnának belőle. Márpedig ha gyerekem lenne, és azért írnának be neki, mert elfáradt, szeretett volna pihenni, de nem hagyták és emiatt abbahagyta volna a gyakorlatokat és emiatt kapott volna beírást, akkor tuti hogy disznóvágást tartottam volna és aki beírt a gyerek ellenőrzőjébe, az lett volna a malac!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!