Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Szerintetek ez a horgászbot...

Szerintetek ez a horgászbot mire a legalkalmasabb (pergetés, fenekézés. )?

Figyelt kérdés
Lenght2,10 m/6sec.Action:B-40/80 g

2013. febr. 8. 08:04
 1/6 Frontosa ***** válasza:

Leginkább könnyű, csónakos fenekezéshez.

Üdv,

2013. febr. 8. 08:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Pergetni hogy használhatnám?
2013. febr. 8. 10:54
 3/6 anonim ***** válasza:
sehogy. egy ilyen dobósúlyú, meg ilyen rövid bottal 20 méterre se tudnál eldobni egy villantót.
2013. febr. 8. 11:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Csónakból akár lehetne vele pergetni, nehezebb gumihallal, de valóban nem erre való. Pergető botok ettől kicsit hosszabbak, dobósúlyuk 20g körül van, ez ahhoz túl merev lesz.
2013. febr. 8. 12:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha pergetés keretein belül maradunk akkor ezt komolyabb méretű JERK csalikhoz lehet használni, esetleg valamilyen élőcsalis úszós, fenekezős művelethez. Szerintem nem feltétlenül kell leírni a botot, bár az biztos hogy idehaza nem megszokott ez a méret összeállítás. Én egyébként jobb szeretem a rövid pálcákat, de megvannak a hátrányai is, például nagyobb távra való fenekezésnél és egyéb speckós horgászatnál elég nehéz vele bevágni és nagyot dobni, de ezt leszámítva én szeretem őket használni szinte mindenre...
2013. febr. 9. 21:43
 6/6 attila200331 válasza:
szerintema fenekezés ajó
2013. febr. 16. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!