Aron.gado kérdése:
Horgászbot? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről a bojlisbotról? Fenekezésre szeretném használni maximum 5-7 kg-os pontyot, amurt szertnék kiszedni vele. A válaszokat előre is köszönöm.:-)2013. febr. 5. 19:47
2/9 A kérdező kommentje:
oks köszi:-)
2013. febr. 5. 20:08
3/9 gomzoli válasza:
szívesen válaszolnék, de mit kell nézni?
4/9 A kérdező kommentje:
hát, hogy megéri-e az árát arra amire kell(a kérés alá leírtam, hogy mire kéne(
2013. febr. 5. 22:53
5/9 gomzoli válasza:
De hol a kép??? Az első válaszoló is csak viccelt veled, mert elfelejtettél képet belinkelni! Vagy ha az nem megy, írd le a pontos nevét, utánanézek.
6/9 anonim válasza:
Mondjuk erre a célra bármilyen bojlisbot megfelel, úgyhogy nem vicceltem. Első voltam.
8/9 gomzoli válasza:
20-30 éve mind a tíz ujjunkat megnyaltuk volna egy ilyen botért. Mi azóta sokat változtunk, de ez a bot nem...
Ennyi pénzért megfelel. Csodák nincsenek ennyiért, de használható. A rá való orsón viszont ne spórolj. Az fontosabb, mint a bot.
9/9 Frontosa válasza:
Szerintem nem éri meg erre beruházni. A horgászbotot hosszú évekig, évtizedekig használni fogod, nem érdemes spórolni párezer forinton.
10000 körül már egész jó botok vannak. JRC, Daiwa, Prologic, Shimano stb.
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!