Minden ember fentmarad a víz felszínén mozgás nélkül is vagy függ a testalkattól és a ruhától?
ha van rajtad 2 réteg melegítö, aminek a zsebeiben van néhány tégla, akkor valószínüleg elsüllyedsz...
de mivel a tüdöben csak akkor nincs (persze egy kevés akkor is van), ha erölteted, és kipréseled belöle
különben mindig van benne, ezértfel is jösz a víz felszínére
csak nem szabad semmit megfeszíteni (max ha nagyon nem megy, nyomd ki a hasad)- a nyakat se!!! természetesen kell tartani a fejet ("elöre nézz"- vagyis itt ugye felefele), és engedd el magad
hidd el, hogy feljösz, akár vékony vagy, akár dagi
:))
Persze ruhán nem mélybúvár felszerelést értek, hanem normál utcai ruhát.
De maradjunk csak inkább a ruha nélküli verziónál, mert úgy könnyebb megválaszolni.
Tudok teljesen mozdulatlanul lebegni a hátamon és nem csak az orrom áll ki a vízből.
De nem annyira elméletekre lennék kíváncsi, hanem konkrét példákra.
Jelentkezzen, aki tud a hátán lebegni a vízen! És örülnék ha leírná hány centi és kiló vagy milyen testalkatú.
De majd egyszer talán felteszem így is a kérdést, addig is inkább a környezetemben kérdezősködök.
én tudok, bár én úszok
163 cm/56 kg
az alkatom: nagy váll, széles hát, a többi átlagos (se vékony, se hájas)
Mondom, hogy tudok, na. Nem hiszed el? :D
Bármeddig elvagyok simán a hátamon. Kicsit homorítani kell és a tüdőt teleszívni.
Köszi neked, úszó.
Én 172 vagyok és én is olyan 56 körül. Bár a tüdőkapacitásom a legnagyobb volt az osztályban. Nem vagyok nagy úszó egyébként.
"Mondom, hogy tudok, na. Nem hiszed el? :D"
Nem hiszem el :-D. Ti hívők próbáljátok ki élesben.
Brainiac Science Abuse - Fat Vs. Thin Part 1 - Sinking Ships
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!