Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Búvárkodáshoz mik szükségesek?

Búvárkodáshoz mik szükségesek?

Figyelt kérdés
Egyre jobban érdekel a búvárkodás főleg horgászatok közben gondolkozom el, hogy mi lehet a felszín alatt? Milyen felszerelések, tanfolyamok szükségesek és ezeknek mi az áruk?

2013. jan. 5. 13:56
 1/3 anonim válasza:
Ha saját felszerelést szeretnél: kell egy neoprén ruha,csizma,uszony, búvármaszk, légzőcső, jacket, palack, reduktor. Ezeknek nagyon változatos az ára úgyhogy ha tényleg érdekel akkor majd tanfolyam után nézz utána. Ahhoz, hogy hobbibúvárkodj, egy alapszintű tanfolyamot kell elvégezned ami a PADInál (én ott végeztem, az egyik legismetebb búvár szövetkezet) OWDként létezik. Ennek az ára is búvár klubokként eltérő. Én ezt a helyet tudom ajánlani: [link] . Remélem tudtam segíteni.
2013. jan. 5. 20:27
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

kb. mennyi a tanfolyam ára?

meg úgy átlagban mennyi az összes felszerelés?

2013. jan. 6. 11:46
 3/3 anonim válasza:
Szia, a tanfolyam olyan 60-75ezer forint között van. A felszerelés, ha mindent megveszel az kb 500.000-700.000 forint, de akkor még nem töltötted meg a palackod meg semmi, amit csak speciális kompresszorral lehet, ami 1,5-2millió körül van, de azt csak szakember tudja kezelni. Ha gondolod segítek neked a tanfolyam választásban és hasonlókban. Ha gondolod írj. :)
2013. jan. 10. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!