A vizilabdától tényleg izmos állat leszek?
Figyelt kérdés
Van rajtam 10-15kg felesleg és most kezdenék vizilabdázni heti 5 edzès lenne, előszòr gondolom leadom a felesleget, de aztán az izom jön, és nem fogok többet enni? L142012. aug. 28. 08:25
1/6 anonim válasza:
Egy lány kox nélkül semmilyen sporttól nem lesz izmos állat, főleg nem vízilabdás edzéstől. Nyugodtan elkezdheted. Hogy leadod e vele a zsírt az inkább étrend függő.
2/6 Diego105 válasza:
Nem kell félned, nem leszel "izmos állat".
A nők szervezetében lévő alacsony tesztoszteron szinttel amúgy sem lehet túl izmosnak lenni, pláne nem vízilabdával.
3/6 anonim válasza:
Hogy jött a "nem fogok többet enni"? Oo
Állat max akkor elszel, ha hajlamod van agresszívnak lenni, de ahhoz nem kell izmosnak lenni. Magától az izomtól senki nem lesz agresszívabb, abszolút nincs ilyen korreláció. Maximum valami koksztól.
És ja, ő is néz, milyen izmos állat, a magyar női vízilabda-válogatott egyik tagja: [link]
4/6 anonim válasza:
A vízilabdától nem, viszont magától a tevékenységtől tuti!!! ;)
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm hát akkor elkezdek mindenképp ;)
2012. aug. 28. 18:17
6/6 anonim válasza:
Ne azért kezdj el vízilabdázni mert fogyni akarsz ! Én két éve vízilabdázom, lány vagyok, és több kiló vagyok mint kezdtem mivel hiába karcsúsodtam, de az az izomtömeg ami feljött az nehéz.Enni meg többet fogsz mint azelőtt, mivel a szervezeted igényelni fogja a sok edzés miatt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!