Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hol tudnék komolyan foglalkozn...

Hol tudnék komolyan foglalkozni a műugrással?

Figyelt kérdés
Tervezzük hogy nemsokára elköltözünk. Még nincs meg hogy hova, de lehetőleg olyan helyre szeretnénk, ahol komolyan, versenyszerűen lehet foglalkozni a műugrással. 13 vagyok és nagyon komolyan szeretnék ezzel fogalkozni, de a neten csak Pesten és Szolnokon láttam műugró oktatást, de egyik sem győzőtt meg, bár nem is nagyon tudom milyen ott az oktatás. Tudtok segíteni?
2012. aug. 25. 16:31
 1/7 utse válasza:

Nézd meg a BVSC zuglói csapatot(van holnapjuk is ) és oda jár Barta Nóra aki az olimpiára is ki jutott. Az biztos hogy minden műugró csapat Pesten a Hajós Alfréd uszodában edz ha jó idő van a többi a csapatok helyszinétől függ azaz hogy hol a "torna" termük.

Az oktatás eleinte annyi hohy bemelegítetek egy kis gimnaztikával,talajtornával,nyújtással,futással, meg hasonlók. Majd megnézik milyen fejest tudsz ugrani a medence széléről (ugraszpárat),aztán rá álsz a legkisebb lámpára (torony) és onnan különféle ugrásokra késztetnek, ki próbáltatják veled az ugródeszkát és így tovább. Amúgy láttam egy 9 éves kis fiút aki (ha jóltudom) 3 méteres lámpáról ugrándozott (toronyról)

2012. aug. 25. 20:23
 2/7 A kérdező kommentje:
utse: Nagyon köszi, mert tényleg nagyon nagy sokat segítettél és nemcsak itt hanem a többi kérdésnél is! úgyhogy tényleg köszi!:)
2012. aug. 25. 21:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem műpályán,műmedencében, vagy esetleg műhelyben.
2012. aug. 28. 00:29
 4/7 anonim válasza:
a szobádban vanilla ice segítségével
2012. aug. 31. 15:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Hogy ez nem jutott eszembe.... Kösz...
2012. aug. 31. 18:57
 6/7 anonim válasza:
nincs mit.. azért élek hogy segítsek..
2012. szept. 1. 00:09
 7/7 A kérdező kommentje:
nagyszerű:D
2012. szept. 1. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!