Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Milyen méretű és hány g-os...

Milyen méretű és hány g-os műcsali jig ólomfejet tegyek a twisterre?

Figyelt kérdés
A twister teste 5 cm-es.
2012. aug. 25. 14:08
 1/3 gomzoli ***** válasza:

A meghorgászandó víz mélysége és áramlása dönti el!

Egy sekély, 1-2 méteres vízű tavon a 3 gramm is elég lehet, egy húzósabb folyó kellhet akár 15 gr is egy ilyen kis testhez. A legfontosabb, hogy "érezd", amikor bedobás, vagy mozgatás után, a feszesen tartott zsinóron süllyedve fenékre ér.

2012. aug. 25. 21:34
 2/3 A kérdező kommentje:
bocs de miért nem írtál a horog méretről, így nem sokat segítettél mert ezt eddig is tudtam....
2012. aug. 26. 20:00
 3/3 gomzoli ***** válasza:

A méretre való számozást nem írnék konkrétan, mert az gyártótól függően olykor eltérő. Kb. 2-es, 4-es, esetleg 6-os méreteket nézegetnék, és az mellett döntenék, amelyik a gumitestnek kb. a feléig ér.

Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni a súlyra adott válaszommal, mivel Te ezt amúgy is tudtad, ezért biztos félreértettem a "hány g-os" részét a kérdésednek...

És mielőtt megrovásban részesülök, amiért nem szóltam:

Nem a jig ólomfejet teszed a twisterre, hanem a twistert a jigfejjel ellátott horogra.

Szívesen.

2012. aug. 27. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!