Van még esélyem arra, hogy olimpiai sportoló legyek?
Ez teljesen mindegy, miért hagytad abba. Azért, mert lusta vagy, lesérültél, vagy mert a család nem támogat.
Ami számít, hogy milyen gyors vagy. És sérülten, 3 év kihagyással, pszichológiailag gyengén nem fogod tudni behozni azokat a versenyzőket, akik nem sérültek le, 3 évvel több munka van bennük, több versenytapasztalat, pszichológiailag is rendben vannak.
Mindezt pont úszásban, ami hagyományosan az egyik legerősebb magyar sportág, iszonyatosan nagy a verseny országos szinten is. Magyar bajnokok nem jutnak ki az olimpiára.
Mert nem csak el kell indulni az olimpián, hanem kvótát is kell szerezni, meg kvalifikálni...
ne hallgass ezekre
Risztóv nyiltatkozta hogy 9 évig nem úszott(magyarul semmit úgyhogy újra felkellet vennie a teknikákat)
naszóval ma volt tv 2 őn egy műsor a naplóban róla és elmondta hogy történt ez a 3 év
minden nap napi 8 órát lent volt edzeni és napi 18 km-ert úszott(nem volt számára betegség miatt se kihagyás és ünnepnapokon is edzett meg nyáron is(nem nyaralt)
és az olimpia évében hónapig se buli se alkohol se finom ételek
na kb így lett olimpiai bajnok(én nem lennék mert a bulikról nem tudnék lemondani:D)
de amúgy neten biztos visszanézheted
és még azt is megcsinálhatnád ha ez az álmod hogy beszélsz magával risztov évával
nem nehéz csak elkell mennie az edzésére amit egy edzővel lefolytatott hívással meg is beszélhetsz
de csak ilyen hosszú távokban indulhatsz olimpián szerintem mert rövidtávon belül tényleg nagy a hátrányod de szerintem ob cím bőven elég(vagyis nekem elég lenne )
nem igaz.
amikor "abbahagyta" az úszást, csak a versenyszerű úszástól vonult vissza. ez 2005ben volt. 2009-ben kezdett újra versenyezni. ez hol 9 év? Ráadásul az úszást nem hagyta abba, mert azt szerette, és eljárt edzeni. Ezt látva az edzői, ismerősei ajánlották be a debreceni sportvezetőknél, akik támogatást, ösztöndíjat biztosítottak a számára, és ezért állt neki újra a versenyzésnek.
Ne hallgass rájuk!Ez csak a kitartásodon és a hiteden múlik.Hidd el, hogy sikerülni fog és tegyél meg mindent érte!
Fontos a tehetség, meg, hogy mikor kezded, de ha kitartó vagy akkor simán felhozod.
Akik itt írtak arról, hogy nem sikerül, azoknak tényleg nem sikerülne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!