Van még esélyem arra, hogy olimpiai sportoló legyek?
Figyelt kérdés
Elsőtől 5.-ig úsztam. Most 8. vagyok és 13 éves. Ha sokat edzek már indulhatnék Rióban?2012. aug. 11. 17:22
1/22 anonim válasza:
Rióban biztos nem,de azért ne add fel esetleg egy másikra.
2/22 A kérdező kommentje:
Elnézést. Most 8.-os vagyok.
2012. aug. 11. 17:23
3/22 anonim válasza:
Risztov Éva 7 évesen kezdte. Innetől kezdve következtess.
4/22 A kérdező kommentje:
De Éva abbahagyta... Kajakozott is. Én 6 éves koromtól 11 éves koromig úsztam versenyszerűen. Meg 5 évesen is úsztam, de az előkészítő volt. 2 éve futok, szóval lehet, h van esélyem...
2012. aug. 11. 17:42
5/22 anonim válasza:
Azért mert azt írjuk, hogy van esélyed, attól még nem leszel olimpikon. Járj le edzésekre majd eldől mi lesz belőled.
6/22 anonim válasza:
Lehetsz!nincsen lehetetlen!
ne hallgass azokra akik azt mondják nem fog sikerülni,úgysem rajtuk múlik, csak rajtad
Járj edzésekre és eddz keményen
bár ha igazán akarod, ezt mondanom sem kell
7/22 anonim válasza:
nem lehetsz. azért nem, mert van egy rakás olyan gyerek, aki nem hagyta abba ötödikben, és annyi idős mint te. Amikor megvan a kvóta, hogy hány úszó mehet, akkor majd pont téged visznek, aki kihagyott éveket, ezért lassú.
persze, ha agyonversz mindenkit, akkor kivisznek. De ha ilyen tehetség volnál, már rég tudnád.
9/22 anonim válasza:
Szard le mások mit gondolnak. Először is 1 kemény úszóegyesületbe kéne beiratkoznod, és ott rohadt keményen edzeni. Aztán majd alakul a dolog, ha hiszel benne és mindent beleadhatsz, van esélyed.
10/22 lee12 válasza:
max indulsz 10 km esen
risztov is 9 évig medencében nem járt aztán 3 év alatt felhúzta magát olimpiai szintre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!