Egy magyar sportoló az olimpiai aranyéremért hány forintot kap az államtól?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy az államtól mennyi jutalmat kap.2012. aug. 11. 11:47
1/6 anonim válasza:
Pekingben Cseh László 3 ezüstjével minden magyar olimpikont vert jutalomban: 54 millió forintot kapott teljesítményéért. Mögötte 39,2 millió forinttal Kovács Katalin végzett (az ő páros aranyérme Janics Natasával 16 millió forintot ért). Érdekesség, hogy a negyedik és ötödik helyen végzett Kammerer-Kucsera kajakpáros többet kap (16 millió forint), mint az aranyérmes vízilabda-válogatott egy-egy tagja (12 millió forint).
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. aug. 11. 12:03
3/6 anonim válasza:
"Az adat nem hivatalos, a MOB ugyanis még nem hozta nyilvánosságra, mennyit is adnak egy olimpiai aranyéremért idén, de az biztos, hogy annyi jár nekik, mint 2008-ban. Pekingben az arany- 20, az ezüst- 18, míg a bronzérem 14 millió forintot ért."
4/6 anonim válasza:
Jól sejtem, hogy járadékot is kapnak? Na az mennyi lehet?
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, de már megtaláltam egy másik honlapon :)
2012. aug. 12. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!