Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mit szóltok Risztov Évihez?

Mit szóltok Risztov Évihez?

Figyelt kérdés
Én végigbőgtem a finish-t, és az eredmény hirdetést. Nagyon megérdemelte! Gratulálok neki!
2012. aug. 9. 15:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Bámulatos volt.
2012. aug. 9. 15:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Éljen,éljen!!!!:)
2012. aug. 9. 15:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok egy meghatódós fajta, de bizony ezt megkönnyeztem picit. Nem is azért mert aranyat szerzett, hanem mert az utóbbi évek egyik legjobban háttérbe szorított, leginkább támadott sportolója ekkora teljesítményt tudott felmutatni. És bizony nem csak a fizikai hanem lelki megterhelés is hatalmas volt.

Szerintem az Olimpián az eddigi legszebb érmünk.

2012. aug. 9. 15:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez a legszebb érem eddig idén, elképesztő mit tett. Nem hittem volna.
2012. aug. 9. 15:41
 5/10 anonim válasza:
100%

Nagyon örülök! Szurkoltam, és a végén libabőrös lettem.

Nem semmi az sem, hogy egész végig az első helyen volt.

2012. aug. 9. 15:47
 6/10 Sznofru ***** válasza:
Ugy szurkoltam neki, hogy libaboros lettem a cel elott :-)
2012. aug. 9. 15:59
 7/10 anonim ***** válasza:

A tesómmal együtt nagyon izgultunk!! Bevallom, nem is gondoltam volna, hogy egy magyar nyeri meg!!! Még most sem tudom elhinni, de rettenetesen örülök ennek! :D

Vajon hol gyakorolta ezt a távúszást? A balatoni átúszáson?

2012. aug. 9. 16:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Debrecenben edzett.
2012. aug. 9. 16:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Minden tiszteletem neki! Ez az eddigi legszebb érmünk! Én rá vagyok a legbüszkébb a sportolóink közül!

Inkább az ilyen sportolókat kéne támogatni, mint a sok agyonsztárolt, túlfizetett magyar focistát!:( Sok "férfi" focista(nemcsak magyar) példát vehetne róla kitartásból, akaraterőből, keménységből, kitartásból!

2012. aug. 9. 21:38
 10/10 anonim válasza:

Mindig van abban valami furcsa, hogy sokan évekig edzenek keményen, aztán néhány perc alatt mérettetik meg magukat. Olyan rövid idő alatt egy rossz lépés/karcsapás/stb. elronthatja az évek munkáját.

Amit Risztov Évi csinált, az elképesztő. És nagyon kemény. És hihetetlen! Ilyen hosszú távon mindenkinek volt alkalma a legjobbat nyújtani, azt hiszem.

2012. aug. 26. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!