Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Ha 16 évesen kezdek el úszni...

Ha 16 évesen kezdek el úszni akkor még lehet belőlem komoly versenyző?

Figyelt kérdés
Most ez minden álmom. Általános iskolában 3 évig úsztam,mivel sport sulis voltam.Tehát azért az alapok megvannak.
2012. júl. 31. 21:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Nagyon kicsi rá az esély. Nagyon kiemelkedő tehetségnek kellene lenned, de az meg már általánosban kiderült volna.

De ettől még úszhatsz sokat és jól, lehetsz edző, stb.

2012. júl. 31. 21:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Én úgyérzem van bennem tehetség.A sulimban megszüntették 3 év után.Nem ott hagytam. Eleinte rettegtem a víztől aztán egyre jobban ment.Versenyre is akartak vinni de beszri voltam.
2012. júl. 31. 21:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát van olyan aki Londonban 15 évesen már olimpiai bajnok lett és rengeteg 16,17,18 éves győztes van. Ráadásul úszásban nagyon fontos, hogy az izomzatot már kiskorban elkezdjék fejleszteni. Szóval komoly versenyző nem leszel, de hobbyként elkezdheted.
2012. júl. 31. 22:12
 4/6 anonim ***** válasza:
AZ hogy hetente egyszer-kétszer elmentél pancsolni nem jelent semmit. Mostani olimpián az egyik uszo csajnak pár nappal vagy héttel volt az olimpia elött a 16. szülinapja.
2012. júl. 31. 22:13
 5/6 A kérdező kommentje:
akkor mindegy.
2012. júl. 31. 22:20
 6/6 lee12 ***** válasza:
spanom 16 évese kezdett és ob-n első lettt
2012. aug. 1. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!