Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Tudtok olyan vízi sportot ami...

Kaarooliinaa kérdése:

Tudtok olyan vízi sportot ami fogyasztja a combot és a hasat?

Figyelt kérdés
szeptemberre remek alakot szeretnék hogy az új sulimban ne nézzenek ducinak (15 éves vagyok)szeretném formába hozni magam fitt és vékony szeretnék lenni
2012. jún. 22. 13:23
 1/4 Cristian1997 ***** válasza:

Csak úgy külön testrészekről nem lehet fogyni.

Végezz súlyzós edzést, és járj el futni.

Ha tényleg fitt és vékony szeretnél lenni inkább olvasd el ezt: [link]

2012. jún. 22. 13:27
 2/4 anonim válasza:
Hát én azt hallottam, hogy az úszás az erősíti az izmokat és égeti a zsírt. Mert ugye mindent megmozgat, szóval ha vízi sportot akarsz csinálni akkor én az úszást ajánlom. Amúgy én is ugyan így vagyok. Nekem is le kéne fogynom valamennyit az új sulira, de nem szeretek edzeni és sajnos kitartásom sincs. Na mind1 de nekem azt mondták, hogy az úszástól jól lehet fogyni. Csak nincsen alkalmam rá. :S:S Amúgy ami nem vízi sport: futás,szobabicikli stb. 14/L
2012. jún. 26. 14:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk mellig érő vízben,..piranyjákat terelgetni.Csak lehet,hogy előtte kellene egy kis fájdalomcsillapító.
2012. jún. 27. 02:17
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi én szeretek mozogni 5 hónapja edzek lement 6 kg de még mindig kellene am nem vagyok kövér csak a csontozatom erős meg van felesleg a combomon hasamon
2012. jún. 30. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!