Milyen orsót és damilt?
Figyelt kérdés
Na szóval most szeretnék elkezdeni horgászni. Már nagyon régóta van 3db horgászbotom (210cm,300cm,360cm). Holnap szeretnék rá venni valami olcsóbb kezdőnek való orsót. Milyen zsinórt ajánlotok egy bányatóba? Sok benne az akadós rész és a nagy halak is :) Most voltam kint hétvégén haverokkal és 4 pontyból a legkisebb volt 2 kg. És erre milyen szereléket ajánlotok? A 300cm-es a leghajlékonyabb és a legkényelmesebb is erre szeretnék venni egy orsót. Mekkora orsót és milyet ajánlotok?2012. jún. 4. 22:53
11/12 A kérdező kommentje:
Nekem ezt ajánlotta a boltos fickó. Hát majd kiderül. Nem került sokba. 150m volt 450FT. Nem nagy összeg max kicserélem majd vastagabbra.
2012. jún. 5. 22:05
12/12 anonim válasza:
Orsón és damilon soha ne spórolj:)
Én is ezen próbáltam, azóta is szívok vele, egyszer a dobemelő törik le, a tengely hajlik el, nyeletőfék megy tönkre, és még annyira olcsó se volt XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!