Milyen orsót vegyek?
Szeretnék feeder orsót venni, nekem 2 márka elnyerte a tetszésem a Cromoran és a Daiwa. Itt kinéztem 1-1 típust a Cormoran Corcast Super Jet Feeder 3000 et és a Daiwa Procaster Xi 3000 et. Van közöttük ár különbség és "tudás különbság"( egyikbe több csapágy stb.), de szeretném azt tudni melyik érné meg jobban mert lehet a kevesebb néha több!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Attól, hogy egy orsóban több csapágy van, még nem feltétlenül többet. Szerintem nagyjából minden orsó ugyanazt tudja. Egy 20 ezer forintos és egy 150 ezer forintos is!
A cormoran és a daiwa cég partnercég, szinte ugyanolyan alapanyagokból gyártják cuccaikat.. Tehát mindkét orsó nagyon jó és megérik az árukat! Ebben az esetben azonban szerintem megéri a daiwa orsót venni inkább. De ezt te döntöd el. Azt ez orsót vedd meg, amelyik neked tetszik és ne azt vedd meg, amit mi mondunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!