Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mit csináltok ha szó szerint...

Mit csináltok ha szó szerint kimegy minden energiátok sportolás után?

Figyelt kérdés
Délután voltam úszni de még mindig nem tértem magamhoz :S Pedig szoktam mozogni, semmitől se ment el eddig még így az energiám :( Valami tipp hogy visszajöjjön?
2012. ápr. 23. 18:46
 1/8 anonim ***** válasza:
gyors felszívódású szénhidrátok. kajakajakaja
2012. ápr. 23. 18:50
 2/8 dirtboy ***** válasza:
nem ártana ha kajálnál edzés után /de nem melegszendvicset/
2012. ápr. 23. 18:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Ennyi: protein+ch edzés után.:)
2012. ápr. 23. 18:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Mit egyek szerintetek? Szendvicsnek való van itthon meg paprikáskrumpli. Ezekben nem tom mennyi energia van :S
2012. ápr. 23. 18:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát az nem sok fehérje, de süssél hozzá pár tojást.:)
2012. ápr. 23. 19:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyél egy finomat és feküdj le 1-2 órára, ha megteheted. Akár el is aludhatsz.
2012. ápr. 23. 19:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm, megpróbálok valamit összedobni :) Aztán pedig alvás, ma asszem nem kell engem ringatni :) Köszi a segítséget mindenkinek!
2012. ápr. 23. 19:11
 8/8 TomMunk válasza:
Még közben rendes sportital sem árt, mert akkor kevésbé merülsz ki, pl.: Powerade, vagy watt sportital, vagy HELL NEW GENERATION is megteszi. Mostmár csak sok kaja, vagyis sok tápérték, például paprikás krumpli nem is rossz, de egyél hozzá mást is, pl tojást, ahogy már írták, és ha van (akár párizsi is) valami hús, az is jó. Én tegnapelőtt szívtam meg, mert reggel 9-től este 18-ig színházban voltam koreo.-zni, és darabokat megcsinálni/átvenni, és körülbelül most tértem magamhoz, vagy még most sem, mert nem vittem be közben elég energiát, és ásványi anyagot. Utána még fél napig szinte percről-percre emiatt görcsölt is a lábam. Ebből tanultam, és legközelebb iszok rendesen.
2012. ápr. 30. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!