Mi a véleményetek ezekről a termékekről? LENT
Haldorádó feeder master red tuning pellet nagy ponty?
Timar evo carp bojli méz?
A haldorádó red tuning pelletek nagyon jók!! Egy baj van velük, az pedig az áruk!! 1100-1200 forint egy doboz, és csak 150 gramm! Ebből már vehetsz egy kiló csúcsminőségű SBS vagy S-carp, vagy akármilyen jó pelletet!! És azok is vannak olyan jók, mint a haldorádó! Én a kék villám pelletet próbálta ki, és nagyon sok halat fogtam vele, viszont aztán rájöttem, hogy ennyi pénzért nem éri meg....
ha jól emlékszem, akkor a tímár mix tavaly vagy tavaly előtt dobta piacra ezt a bojlit. Annnyit mondanék róla, hogy olcsó húsnak híg a leve! Nagyon szeretem a tímár mix etetőanyagokat és adalékokat, de 1500 forintért nem lehet normális bojlit venni!! inkább válassz valami jobb bojlit!
Gratulálok! Igazából én még nem próbáltam, viszont pár ismerősöm horgászott már vele. Nem mondtak róla sok jó dolgot. horgászbolti eladók sem nagyon javasolták!
2 ok miatt van rossz véleményem a termékről4
1.: A bojli 1500 ft. Ha ebből leveszed a kölünböző adókat, vámokat, az állambácsi juttatásait és még kitudja, hogy mit, akkor rájössz, hogy 1 kiló bojlit kb. 600-700 forintból csinálnak meg! Azért ennyi pénzből nem lehet igazán tartalmas bojlit csinálni! Az igazán tartalmas bojlik esetében az alapmix kerül kb. 1500-2000 ft-ba kilónként!
2.: Amikor ezt a bojlit tesztelték, akkor nem magyarországi tesztet mutattak be, hanem a spanyolországi Ebró folyón horgásztak vele!! Azért nem árt tudni, hogy az Ebróban nemcsak a harcsa, de a ponty is úgy hemzseg, mint nálunk a törpeharcsa. Kis túlzással: üres horoggal is lehet halat fogni! Azonnal az juttott eszembe, hogy azért nem itthon tesztelnek, mert a bojli sz*r!
De mindegy. Az a lényeg, hogy működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!