Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Miért repedezik a házi készíté...

Miért repedezik a házi készítésű bojlim?

Figyelt kérdés

2012. febr. 12. 09:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Feltehetőleg nem főzöd elég ideig. Azért h leírnád miből állítod össze, talán többet is tudnék mondani :)
2012. febr. 12. 10:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 Farkas Milán ***** válasza:
Egyáltalán nem a főzés ideje a probléma! Gondolj bele: ha oldódó bojlit csinálsz, akkor azt nem főzöd, hanem szárítod, és mégsem repedezik szét!! Azért repedezhet szét mert kevés kötőanyagot raktál a bojlimixhez. Próbálkozz meg azzal, hogy 1-2 tojással többet raksz hozzá, vagy raksz a bojliba vérplazmalisztet. Ez a liszt ad a bojlinak egy belső rugalmas magot és egy külső keményebb részt, viszont a csalogatóanyagok kioldódását nem gátolja! Az tényleg jó lenne, ha megosztanád a recepted, így témyleg könnyebben rájöhetnénk a hibára!!
2012. febr. 12. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!