A Ceglédi vagy a Hajdúszoboszlói a jobb aquapark?
Ceglédi sokkal jobb!!
MOst voltam hajdúszoboszlón, és rengetegen voltak, és sokat kellet sorakozni a gumikért meg stb... 2 órás jegyet vettem, és mindösze csak 3x tudtam lecsúszni. Cegléden több csúzda van, és sokkal izgalmasabbak is (nekem nagyon tetszett az ingacsúzda). Szóval Ceglédet csak javasolni tudom....
Cegléden van aquapark? :D
Amúgy Szoboszlón is csak főszezonban van tömeg, érdemes egyszer júniusban elmenni, kevesen vannak, és egy egésznapos jegy + strandbelépő még mindig olcsóbb mint a többi vizipark az országban és maga a város is szebb, jobb.
Ceglédi aquapark izgalmasabb volt a számomra érdekes csúszdáival, még ha nem is olyan nagy mint a hajdúszoboszlói strand, viszont a ceglédi aquaparkban ki tudtunk kapcsolódni önfeledten és nagyon szép a környezet is.
Hajdúszoboszlón, még ha több lehetőség is van.. de mi is olyan nagy tömeget fogunk ki mindig.. hogy nem tudjuk kihasználni a lehetőségeket. Így egyre gyakrabban járunk Ceglédibe is.
Még ha azt is szokták mondani, hogy a nagyobb jobb is, de szerintem érdemes kipróbálni a ceglédi fürdőt is! :)
Bár megközelíteni autóval javaslom, vagy menetrend szerinti busszal, mert sajnos messze van a városközponttól és vonat/busz állomástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!