Furcsán néznek rám az uszodába, ha kövér vagyok?
160 cm és 75 kg vagyok (19 éves) és hát nekem is beletelt 1 időbe mire rászántam magam hogy ki merjek menni úszni de ott már nem is foglalkoztam másokkal és hidd el veled sem fognak mások, ezt csak beképzeljük :/
Ja és amikor már majd látsz 1 kis eredményt akkor ki sem lehet majd tiltatni az uszodából :D
Uszodában mindenki néz mindenkit, a magyar az ilyen.
Valaki azért néz, mert szőrös vagy, valaki azért mert kicsi a farkad vagy éppen nagy, valaki azért néz mert kislány vagy, valaki meg azért néz mert jó a segged.
Én is kövér vagyok,és én is járok úszni,mert úgy döntöttem fogyni akarok.Sőt uszoda előtt bemegyek a kondi terembe is,hogy a futópadon izzadjak.Tudod mit vettem észre?? Hogy nem én vagyok az egyetlen aki kövér,és senki nem foglalkozik velem.Csinálom és kész,és ők is csinálják a maguk dolgát..
Amúgy meg nem érdekel hogy ki mit gondol.Én elterveztem valamit,és azt végig csinálom.Ha nem mennék azért mert kövér vagyok és jaj mit szólnak a többiek akkor élve el is temethetem magam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!