Nagyon gáz úgy uszodába mennem, hogy tele vagyok striákkal és dagadt vagyok? Úgy félek, de muszály úsznom menni.
bocs az offért de az muszáJ...
am ha nagyon vészes a helyzet, akkor ne bikiniben menj, hanem egyrészesben.
"Muszáj"
Egyáltalán nem ciki, és ne foglalkozz más véleményével. Úgyhogy hajrá!
Egyébként Én hosszú évekig nem mentem strandra szintén súlyproblémák miatt. Anyumék hónapok óta magyarázzák, hogy menjek el velük, de azt gondoltam, hogy majd elsüllyedek a szégyentől a kilók miatt. Nemrég elmentem, a kutya rám sem nézett, és ráadásul akkora csajok voltak ott... már nem éreztem magam olyan kövérnek...., hogy teljesen megnyugodtam és jól éreztem /éreztük magunkat :)
Nézd, nem kertelek, valamilyen szinten igen, gáz. Én is ilyen helyzetben vagyok sajnos, tudom.
Egy megoldás van, felveszed a pókerarcot és tojsz mindenki fejére, bemész és azonnal irány a víz, leúszod az adagod, aztán irány felöltözni. És gondolj arra, milyen csini leszel a végére!
Ha már téged is zavar,mert a kérdésedből láthatóan zavar...mi a f*szért nem változtatsz rajta???Olyan nehéz pár hónapig betartani egy kib*szott diétát,meg elmenni akár futni,vagy valamit mozogni.Ha meg nem vagy képes megcsinálni,akkor vállald,amilyen vagy.
Ja,és NEM mások véleménye miatt kell változni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!