Nagyon gáz úgy uszodába mennem, hogy tele vagyok striákkal és dagadt vagyok? Úgy félek, de muszály úsznom menni.
Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 17:44
11/14 Offthewall válasza:
Mért, kérdezte valaki hogy érzed magad? A pszichológia menüpontnak mellé kattintottál. Azt kérezted gáz-e ha dagadt vagy és striás. Írjuk azt hogy ááá nem halál szexi? Benne volt a kérdésedben a válasz. Tarts 1 szálkásító diétát(ne ilyen nők lapjás cukordiéta hamburgerdiéta atkins stb.t) hanem 1 női testépítő diétát, és sportolj mellé sokat. Vagy azt kellett volna írjuk, hogy ez így tök jó én mindig örömmel látok ilyen nőket magam körül.
12/14 A kérdező kommentje:
a sport kérdésekhez raktam és nem azt kérdeztem, hogy szerintetek szexi-e. Azt szerettem volna megtudni, hogy ki fognak-e röhögni, stb.
2011. aug. 23. 20:03
13/14 anonim válasza:
Akkor miért az úszást választod,te barom?És leírtam amúgy azt is,hogy mások véleményére sz*rni kell.Én szerintem első körben nem barmoztalak le,de ha neked ilyen nagy az arcod "kis" tudatlan, nyavalygós szerencsétlen létedre(plusz még testileg sem lehetsz a top-on),meg is érdemled,hogy a pofádba odrítsák: TE DISZNÓ!!!
14/14 anonim válasza:
Ja,és téged egyszer nem szóltalak le a kommentben..szövegértés,te dinnye;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!