Akkor most az uszastol laposabb lehet a hasam? ! Mert midnenki azt irta hogy alakot formal de nem fogyaszt. Tehat akkor szalkasit izmosit nem? !
Az úszás izmosít, szálkásít.
De ha van rajtad zsír, a szép szálkás izmaid az bizony eltakarja :D
Nem tudom, hogy a hasizmokat mennyire formázza az uszi, de szerintem nem a legjobb gyakorlat arra.
jo nem vagyok kover.. sot mindenki csinosnak tart.. kuldenek modellkedni.. de azert en szeretnem ha laposabb lenne kicsit a hasim:P
amugy faj a gerincem es mas sportot nem nagyon csinalhatok pocim miatt es asztma miatt..
koszi a valaszokat..
lattam a mai kerdeseket is..
de nem talaltam meg benne a valasozm..
nem fogyni akarok .. hanem izmosodni kcisit csinosodni :P
Az úszástól nem lesz kocka hasad, nade!:
Persze, 10 perc vizben lötyögés nem fogyaszt, de 1 óra normális úszás igen! Csak be kell irni a keresőbe! Rengeteg helyen leírják, hoy az úszás az egyik leghatékonyabb aerob mozgás.
Aki mást mond nem tud olvasni!
De azért segítek!:
Ha célunk a lassú zsírégetés és az izomtömeg-növelés, a heti 3-4 alkalom elegendő az aerob mozgások végzésére
Bármilyen aerob típusú gyakorlat megfelel a célnak. Lehet ez úszás, futás, gyors séta, kerékpározás a lényeg, hogy a kellő intenzitást elérjük, és azt szinten is tudjuk tartani a mozgás egész időtartalma alatt.
Ha felmegy a pulzusod az intenzív úszástól, az fogyaszt. Ha "többféleképp" úszol (hát, mell, gyors), akkor minden izmodat egyformán átmozgatja. Tehát az úszás mindenképp hasznos.
Has laposítására én a régi módszert használom: alakformáló krém, fólia és kardioeddzés. Igaz nekem bőven volt miből laposítani, de a lényeg hogy használt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!