Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Ez mitől lehet? Tapasztalta...

Ez mitől lehet? Tapasztalta ezt már más is?

Figyelt kérdés
Régóta, heti rendszerességgel úszom. Úszás után, lazítás képen, szoktam bukfencezni és kézen állni a vízben. Ha nem tudok természetes vízben úszni, mert lehűlt a tó, akkor a közelben lévő uszodában a benti kb.29 fokos clóros vízben vagyok kénytelen úszni, vagy ha kicsit jobb az idő a kinti 25 fokos "tisztább" vízben úszom. A probéma az, hogy a benti meleg clóros vizben, mindíg bele megy az orromba a víz, még a szememet is csípi a kézenállásnál, ha kint csinálom, mint ahogy ma is tettem,( bár hidegebb volt, de azért tudtam egy 25 percet kint úszni) sosem megy bele és nem fáj. És ez nem újkeletü dolog, tehát nem véletlen, hogy most rosszul fújtam a levegőt stb. mert mindig így volt, ezért télen kénytelen vagyok kihagyni a kézenállást.
2011. jún. 28. 00:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ja, és idősebb kor alatt jóval idősebb kort értettem.

de sehogy sem tudom, miért lehet...

az összes eddigi hsz én voltam. bocs h mindenre kitértem csak a válasz maradt el :D

2011. jún. 28. 20:16
 12/14 A kérdező kommentje:

:D "34 méteresben nem húzós.. " ezen jót nevettem.

:D Nem foglalkozom vele, hogy bolondnak néznek-e vagy sem 30 év felett, minden év ajándék és már annyi mindent megéltem, hogy annyi belefér, hogy bolondnak nézzenek:) Sőt lassan 40 leszek, de pssszt:)

Köszi, hogy próbáltál segíteni!

Ja és az orrcsipesz, még nem próbáltam, de attól tartok, hogy mivel, a műtétem óta nem bírom pl. A 3D-és szemüveget sem :D ez komoly, zsebkendőt szoktam az orrnyeregre tenni, mert fáj. Valószínű, hogy ez is nyomná. Mondjuk lehet, hogy egy próbát megér.

2011. jún. 28. 20:27
 13/14 A kérdező kommentje:

"az összes eddigi hsz én voltam. bocs h mindenre kitértem csak a válasz maradt el :D "

Nem gond:D köszi mégegyszer!

2011. jún. 28. 20:30
 14/14 anonim ***** válasza:

34 centi mély vízre gondoltam, jól félreolvastam és -írtam. :D

nincs kedved írni privátot? ne érts félre, nem ismerkedni akarod. csak nagyon szerettem mindig is a víz alatt kézenállni és most beszélek először vkivel aki hasonlóan van ezzel, kicsit beszélgethetnénk. :D

2011. jún. 28. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!