Ez mitől lehet? Tapasztalta ezt már más is?
ja, és idősebb kor alatt jóval idősebb kort értettem.
de sehogy sem tudom, miért lehet...
az összes eddigi hsz én voltam. bocs h mindenre kitértem csak a válasz maradt el :D
:D "34 méteresben nem húzós.. " ezen jót nevettem.
:D Nem foglalkozom vele, hogy bolondnak néznek-e vagy sem 30 év felett, minden év ajándék és már annyi mindent megéltem, hogy annyi belefér, hogy bolondnak nézzenek:) Sőt lassan 40 leszek, de pssszt:)
Köszi, hogy próbáltál segíteni!
Ja és az orrcsipesz, még nem próbáltam, de attól tartok, hogy mivel, a műtétem óta nem bírom pl. A 3D-és szemüveget sem :D ez komoly, zsebkendőt szoktam az orrnyeregre tenni, mert fáj. Valószínű, hogy ez is nyomná. Mondjuk lehet, hogy egy próbát megér.
"az összes eddigi hsz én voltam. bocs h mindenre kitértem csak a válasz maradt el :D "
Nem gond:D köszi mégegyszer!
34 centi mély vízre gondoltam, jól félreolvastam és -írtam. :D
nincs kedved írni privátot? ne érts félre, nem ismerkedni akarod. csak nagyon szerettem mindig is a víz alatt kézenállni és most beszélek először vkivel aki hasonlóan van ezzel, kicsit beszélgethetnénk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!