Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Milyen jó MMORPG játékok vannak?

Milyen jó MMORPG játékok vannak?

Figyelt kérdés

Eddig kipróbáltam: Metin2, WOW, Allods, Gates of Andaron, Cabal,Runes of Magic.

Ezek közül a metinnel sokáig játszottam, de meguntam. Olyan játék kéne ami nagyon hasonlít hozzá és magyar.

2011. jún. 18. 09:52
 1/4 DannyZuko ***** válasza:
A világon talán a legismertebb a Wow azaz World of warcraft. Illetve sokan játszottak még Lineage 2-t, amit leváltott az Aion nevü játék, amely a lineage és a wow keresztezése véleményem szerint. Javaslom a wowot. Nagyon jó kis game. Én évek óta nyomom. Érdemes official (hivatalos) szervereken játszani. Minimális angol nyelvtudás jól jön, de ha olyan szerverre mész, ahol sok a magyar pl Ragnaros, akkor az sem nagyon kell. A sok magyar a ragnaroson pl 5-8000-et jelent. A világon amúgy 40 milliónál is több wow-ost tartanak számon akik hivatalosan játszanak. + jócskán több aki tört szerveren.
2011. jún. 20. 13:15
 2/4 anonim válasza:

a kérdésben benne volt h wow-val játszott már.

am én is ajánlom a Lineage2-t, van magyar szerverük is, én most jelenleg kettőt tudok, ami müködik, nem "tápolják" és a gm-csapat is teljesen normális, a mysticworld és a rewolution, vagy rworld. mysticnek van még wow, és aion szervere, rworld-nek pedig ezeken kivül perfect wolrd szervere is.(szintén lineage szerü játék bár én jobban elvoltam vele, a karakterkialakitás már érdekes, te adsz meg szinte mindent, kb mint sims-ben, arc forma, alak, méret, szemszin, ilyenek! haláli. a játékmenet hasonló, questeket kell csinálni igy fejlődsz. a graffja messzemenőkig gyönyörü! és nem foglal sok helyet a gépeden ^^) aionról annyit h gyönyörü graffja van, rengetegen játszanak vele, sztem szintén érdekes játék, egy jópár honapig le tud kötni ha van időd vele foglalkozni:) lineage egyetlen hátránya a bonyolult telepités a tört szerverek miatt, és az állandó off-szerver-frissités...

remélem találsz valami jót:)

2011. júl. 5. 12:12
 3/4 anonim válasza:
*revolution :D bocs elirtam ^^ ha kell hlp irj pm-et!
2011. júl. 5. 12:13
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :))
2011. júl. 7. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!