Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mit csináljak? L/14 (kérdésed...

Mit csináljak? L/14 (kérdésed túl rövid)

Figyelt kérdés
Mi a fenét csináljak? A szüleim ételmániások, állandóan enni,enni,enni! Nem bírják felfogni hogy én nem akarom telezabálni magam pukkadáisg hanem csak megeszek annyit amennyi jólesik és kész. Ha azt mondom h kösz most nem vok éhes azt mondják olyan nincs enni kell! -.-
2011. máj. 29. 19:43
1 2
 11/16 anonim válasza:
akkor egyél pár falatot és utána mész azzal a címszóval, hogy "nem vok éhes"
2011. jún. 1. 21:26
 12/16 anonim válasza:
Szerintem egyél annyit amennyit a szüleid rádtukmálnak és utána hányd le őket.
2011. jún. 3. 00:38
 13/16 anonim ***** válasza:

húú ez ku.rvajól hangzik!

hát.. ha belém tömnék a kaját.. nem mondom hogy éhezem, de azért egyszer kétszer húzom a számat hogy nincs itthon elég hús, meg érzem hogy szüleim szerint sokat eszem, és nem tudják fizetni azt a mennyiségű húst amit megennék...

ráadásul a szomszédok is tabuk -.-'

2011. jún. 4. 19:39
 14/16 anonim ***** válasza:

Ez velem is így van:DD

Anyám mindig panaszkodik, hogy ha 2 napra itthon hagy a hütőben csak egy margarin és 2 tojás marad:D

Kedves kérdező, ha sok a kaja nálatok hívj át engem, és szívesen megeszem hellyeted, de csak akkor ha nem szemét kaja:)

2011. jún. 4. 21:57
 15/16 A kérdező kommentje:
Hát nem szemét kaja csak nekem az. :D Nem szeretem a húst apám meg szinte azon él. :S Én meg mindig kicsempészem a kutyának vagy beviszem a szobámba vmelyik cicát és az megeszi. :D
2011. jún. 5. 18:39
 16/16 anonim ***** válasza:

akkor kár hogy nem nyúlnak születtél :)

az ember azért az a fajta, aki harcművészetet tud gyakorolni vagy épp (bár ez mellékes) fel tud menni a Holdra, mert bőséges (és megfelelő minőségű) fehérjemennyiséget vesz magához.

de a kutya vigye, 10 (15?) éve volt még olyan "törzs" vagy "embercsoport" akik nagyon kevés fehérjéhez jutottak az élőhelyükből adódóan, és hát nem is különböltek annyira a nyulaktól.. az eszközhasználat igen nehezen ment.

szóval húst nem azért eszünk mert szeretet kérdése, hanem mert az idegrendszernek, izomzatnak, az immunrendszernek és a hormonrendszerek (csak pár példa) szükségük van rá a hatékony működéshez. minél kevesebbet kapnak, annál sza.rabbul tudnak működni.

tehát itt eldől. hogy aki erős és rátermett, az a körülményekhez képest a legjobban ellátja a saját testét, így kiemelkedik a többi közül, akik ezt nem teszik. te döntésed melyiket választod :)

2011. jún. 5. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!