Mit csináljak? L/14 (kérdésed túl rövid)
Figyelt kérdés
Mi a fenét csináljak? A szüleim ételmániások, állandóan enni,enni,enni! Nem bírják felfogni hogy én nem akarom telezabálni magam pukkadáisg hanem csak megeszek annyit amennyi jólesik és kész. Ha azt mondom h kösz most nem vok éhes azt mondják olyan nincs enni kell! -.-2011. máj. 29. 19:43
2/16 anonim válasza:
Jó minőségű kaja + sport és a szüleid egy fitness világbajnokot nevelnek belőled. ( Feltételezem nem körömpörköltet tömnek beléd :D )
3/16 anonim válasza:
Átlagban mivel "tömnek" ami neked sok?
4/16 anonim válasza:
Olyan nincs hogy enni kell.Lázadj,jól fog állni neked mert pont abban a korban vagy.
5/16 A kérdező kommentje:
Hogy mivel tömnek? Hát úgy akármivel ami van. Most is normálisan megvacsiztam erre még itt tukmálják a kaját h egyél ezt meg azt. Mondtam h nem kell erre megkérdezik h miért nem. Én mondtam hogy azért mert eleget ettem nem vok éhes. Erre ők:De ez finoooom. XD Attól h finom még nem leszek éhes basszus...:S
2011. máj. 29. 20:11
6/16 anonim válasza:
Hú,ha ilyen szüleim lennének.Nem bánnám,ha egésznap csirkét tömnének belém!Megenném szívesen:D
Mro.
7/16 anonim válasza:
Utasítsd el a kaját mindig, egyszerűen, hátha előbb-utóbb megértik. :)
(Hogy a vizi sportok témánál maradjunk, "fenyegetőzhetsz" azzal, hogy elmész uszodába és ott bánatodban vízbe fojtod magad, amiért ennyit kell tenni. De meg ne tedd, ez csak vicc volt!)
Ha olyan kaját adnak (pl. süteményt), elteheted és pl.a suliban odaadhatod egy oszitársadnak, vagy az utcán egy hajléktalannak.
Amúgy sovány vagy? Mert lehet, akkor azért tömnek.
8/16 A kérdező kommentje:
Van aki azt mondja h sovány vok de tom h nem. Ott van az a rémes úszógumi a hasamon+a combom is sztem túl vastag. :S
2011. máj. 30. 19:13
9/16 csaksport válasza:
sport, és csak annyit egyél, amennyi jól esik. :)
nem értem ez a tömés mire jó :D
10/16 anonim válasza:
Nekem a nagymuter ilyen:D Enni kell! De én elég rendesen beolvasok mindig, és így nincs gond, de tényleg nagyon idegesítő! Én úgy szoktam csinálni, mint ha meg se hallanám, és észre veszi magát:D Próbált ki! Ahogy leírtad tökéletes tested van, nehogy elrontsák itt nekem:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!