Milyen gyakran találkoztok halőrrel? (dunaharaszti környékén)
Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 21:34
1/9 anonim válasza:
Változó! Van hogy minden nap jön van hogy csak 2-3 naponta. de jellemzöen mindennap megjelenik.
2/9 anonim válasza:
Ha van engedelyed akk nincs mitol felned,ha meg nincs akkor meg verjen hasba egy teglaval ha megis talalkoztok mert utalom a rabsicokat.
3/9 DannyZuko válasza:
Engedélyel rendelkező, szabályos készséggel rendelkező horgász nem kérdez ilyet. A rabsicokat meg minden horgász rühelli! De ha te mégis csak rabsic lennél és nem találkozol ellenőrrel, akkor írj nyugodtan ezen fórumra és horgásszal biztosan fogsz...
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
igen nincs engedélyem,de ez azért van mert egy 2 éves kislány anyukája vagyok és kb 10 éve pecáztam utóljára,de nagyon szeretné a kislányom kipróbálni ezért gondoltam hogy leviszem a csatihoz egy órára és fogunk 1-2 kishalat!ha valaki úgy gondolja hogy ezért engedélyt kell kiválltani vagy hasba kell hogy dobjon a halőr,azoktól én kérek elnézést!
2011. máj. 16. 11:43
5/9 anonim válasza:
Zsebpecára nem kell engedély szerintem.
Kedvhozónak először az is megteszi.
6/9 DannyZuko válasza:
8:59 vagyok. Hát nézd. A zsebpeca is engedélyköteles, mivel szereléknek számít. Abban viszont biztos vagyok, hogy ha kimész egy ismerőssel és megkéred, hogy had dobjatok az ő engedélyére párat a kislányoddal, akkor biztosan meg fogja engedni. De szerintem, ha vad idegent kérsz meg, akkor egy normálisabb arc biztosan meg foglya engedni tekintettel a kisgyermekre, hogy dobj párat spiccel vagy úszóval. Az éves állami engedély amúgy 4000 forintba kerül. Egy napijegy meg mindenkinek belefér szerintem pláne, ha ez csak 1x-1x kell. És így senki sem vethet rád követ. De biztosan segítenek ebben a sporttársak neked ebben. Görbüljön.
7/9 anonim válasza:
2 éves kislánynak semmilyen engedély nem kell. A gyermekjegy is csak 6 éven felülieknek van. Nyugodtan kimehettek, és "horgászhat" a kislányod, senki nem fog szólni érte.
8/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!már túl vagyunk rajta és nem találkoztunk sem halőrrel és szerencsére senki sem akart minket meglincselni!egyébként kb fél óráig kötötte le a dolog és 3 snecit fogtunk amit vissza is engedtünk!
2011. máj. 18. 20:24
9/9 anonim válasza:
Sosem jártam ott, úgyhogy sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!